Google "Street View"
-
google çalışmalarını son sürat sürdürüyor. google eart' tan sonra street view'i yaptı. tam kelimeyle mükemmel. ben çok beğendim. google eart da dünyaya kuş bakışı bakıyorduk. street view de ise herhangi bir ülkenin caddelerinde dolaşıyormuş gibi 360 derece izlemek mümkün. hatta bi kaç haber sitesinde haberi çıktı... yabancı ülkeler de sokak aralarında işlenen cinayetler google nin yeni casus kameraları olan Sreet view kameralarına takılmış.
işte googlenin yeni ürünü "street view"
http://www.google.com/intl/en_us/help/maps/streetview/
yorumlarınızı bekliyorum.
-
ffs yeni mi ogreniyorsunuz
-
harika olmuş
-
yavaş yavaşş ;)
-
hocam 3 4 sene önce açaydin ya konuyu beta denemeleri zamanını yakamış olurdun ve bizi heycanlandırmış x)
ingiliz çiftçilerin kovalayip taşladıklarını felan eklerdik altına X))
-
:)
-
anlık görüntüye geçmeliyiz artık
-
Street view uzun zamandan beri var çoğu kişi kullanmayı bilmiyor ve haberleri yok ve bu uygulama TR de yok belli başlı ülkelerde var örnek USA
google maps bu aralar güncelleme ile meşgul sanırım bağzen açılıyor bağzen kapanıyor.
google maps şuan kapalı olduğu için göremezsiniz bilmeyen arkadaşlar için maps açıldığında sol üstte sarı renkte bi adam işareti var ona tıklayıp bırakmadan görmek istediğiniz yolun üzerine bıraktığınızda yol mavi renge girmesi lazım bu sayede street view olarak gezebilirsiniz tabi dediğim gibi belli başlı ülkeler için geçerli
ve bu çekim aşağıda gördüğünüz şekilde yapılıyor. Bilmeyen arkadaşlar için yardımcı olduysam ne mutlu bana =)

-
Draenei bunu yazdı:
-----------------------------
... yabancı ülkeler de sokak aralarında işlenen cinayetler google nin yeni casus kameraları olan Sreet view kameralarına takılmış...
-----------------------------?
-
Noneyim bunu yazdı:
Draenei bunu yazdı:
... yabancı ülkeler de sokak aralarında işlenen cinayetler google nin yeni casus kameraları olan Sreet view kameralarına takılmış...
-----------------------------?
-----------------------------brezilyadaki cinayetler