Google Street View Araçları Ankara'da
-
Arkadaşlar dün markete çıktığımda google a ait (tahminim o şekilde) üzerinde tuhaf tuhaf kameralar bulunan bir araç bizim cadde de geziyordu. (Elvankent) İçerisinde iki kişi vardı birinin elinde büyük bir harita vardı,yarım saat kadar dolandılar girmedikleri sokak kalmadı :) Yanımdan benide çekti sanırım,eğer gerçekten böyle bir çekim söz konusu ise bende dava edicem,sosyeteye rezil olduk valla şort terlik üstte beyaz atlet :)
-
bi ara yine geziyolardı yanlışlıkla çinçine mi girmişler ne herifler ellerinde keleşle durdurmuş google aracını :D
-
çinçin hikayesi yalan :) Kimse keleşle dolaşmaz orada :) Google'mudur bilmem ama ankarada bir sürü üzerinde kamera olan araç gördüm yani 2 tane :) hiç dikkat etmedim :) google arabasında üzerinde yazıyor diye biliyorum olabilirde ama bizim mahhalleyide dolaşsın bari
-
2 ay önce bodrum/torba da gördüm :D
-
yolları tarıyor olabilirler
-
her hangi bir navigasyoncu olabilir
-
Belki yollarını kaybettiler...
-
DjBlueMaN bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar dün markete çıktığımda google a ait (tahminim o şekilde) üzerinde tuhaf tuhaf kameralar bulunan bir araç bizim cadde de geziyordu. (Elvankent) İçerisinde iki kişi vardı birinin elinde büyük bir harita vardı,yarım saat kadar dolandılar girmedikleri sokak kalmadı :) Yanımdan benide çekti sanırım,eğer gerçekten böyle bir çekim söz konusu ise bende dava edicem,sosyeteye rezil olduk valla şort terlik üstte beyaz atlet :)
-----------------------------aman Allahim!!!

hihihih :D