Google Tarama Hızı Ayaları Hakkında Bilgisi Olan ?
-
Arkadaşlar bir wp sitem var ve her gün belli zamanlarda 10 - 120 arası konu ekleniyor. yanlız google botları günde 1 yada 2 defa geliyor. İndexleme oluyor ama google web master tools dan baktığımda indexin eklenme süresi çok geç sürüyor. Bu yüzden tarama hızını arttırmak istiyorum.
Öncelikle bw sorunum yok. bilenler + ve - lerini belirtebilirmi acaba ?
Kısaca arttırmak istiyorum fakat bu bir sorun yaratırmı bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar yorumlarını yazarsa sevinirim.
Edit : bir tavsiye eğer uzun soluklu bir projeniz varsa wp 5000 konudan sonra sapıtıyor ne bok yiyeceğini şaşırıyor haberiniz olsun.
-
web master tool disinda pek sansin yok bence.
-
Triumph bunu yazdı
? Bende oradan arttırsam + ları eksileri neler olur diye soruyorum hocam.
-
ErotikPanda bunu yazdıTriumph bunu yazdı
? Bende oradan arttırsam + ları eksileri neler olur diye soruyorum hocam.
hocam google page speed e gore yaptigin zaman bi bok olmuyor :)
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights#url=www.avrupasohbet.biz&mobile=false
ornek :) daha faydasini gormedim site üstünde calismada yapmadim oldugu yerde sayiyor :)
-
Hocam google bot tarama hızından bahsediyorum..
-
anladığım kadarıyla google siteni sık sık ziyaret etsin istiyorsun. Onun için pingleme sitelerine siteni pinglettir. Birde sosyal imleme sitelerinde günde en fazla üç linkini paylaş. Eğer çok fazla sosyal imleme sitelerinde sitenin linkini paylaşırsan sandbox'a girme ihtimalin çok yüksek..
-
CEO bunu yazdı
anladığım kadarıyla google siteni sık sık ziyaret etsin istiyorsun. Onun için pingleme sitelerine siteni pinglettir. Birde sosyal imleme sitelerinde günde en fazla üç linkini paylaş. Eğer çok fazla sosyal imleme sitelerinde sitenin linkini paylaşırsan sandbox'a girme ihtimalin çok yüksek..
Yok hocam sosyal sitwlerle asla isim olmaz. Zaten gunde 120 konu ile googlenin baya gozune batip sandbox cizgisinde gidiyorum daha fazlasina gerek yok :) Tesekkurler fakat bilen biride ozel tarama hizi ile ilgili bisi soylesin :(