Google Tasarımı Değişti Eski Haline Getiremiyorum
-
Google ana sayfadaki arama kutucuğu şekli hafiften değişti ve arama araçları (Sadece Türkçe sayfalarda arama falan) çıkmıyor. Arama yaptıktan sonra da görseller vb çıkmıyor onun yerine sadece resim yazıyor. Alt tarafta da 2. 3. sayfalar var ama sonraki sayfa, önceki sayfa bağlantıları yok. Ekran görüntüleri aşağıda. Firefox ve internet explorer'da denedim tarayıcıdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Hosts dosyası da temiz google farklı bir yere yönlenmemiş. Yandex dns kullanıyorum. 3 bilgisayar var diğer ikisinde normal sadece benim bilgisayarda böyle oldu. Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu nasıl düzelir bu.

-
2013 yazıyor sayfanın altında muhtemelen reklam virüsü yemişsin hocam.
-
zenmate kullanıyorum banada çikiyor bu arada neden çikiyor bilmiyorum
-
hocam olay googleda değil sende. virüs vardır güncel bi prog. tarama yap
kukunku tarafından 28/Kas/14 13:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Olayın bende olduğunu biliyorum zaten :) Antivirüs var ama birşey bulamıyor bulsa bulaşırken yakalardı :) Ben virüs bulaştırmam da millet oturuyor bazen ne ara bulaştı bilmiyorum. Farklı antivirüsler, combofix falan deneyelim bakalım.
-
Combofix ile tarattım düzeldi şimdilik. Avirayı devre dışı bırakmama rağmen combofix'e yine de müdahele etti. combofix kullanırken avirayı tamamen kaldırmak lazım.