Google Voice+Fiatlari
-
Listelenen ücretler vergiler hariçtir ve her an değişebilirler. AB dahilinde bir fatura adresine sahipseniz, satın aldığınız sesli arama kredisi tutarının üzerine geçerli KDV de eklenir; örneğin, €10 tutarında sesli arama siparişi verir ve ülkenizde KDV oranı %18 ise, sizden €11.80 tahsil edilir.
Çok düşük ücretlerimizin rakiplerimizle karşılaştırmasına bakın:Ülke Google Voice ücreti (dakika başına) Önde gelen İnternet telefon hizmeti sağlayıcısı Amerika Birleşik Devletleri
ABD ve Kanada'dan ücretsiz
Diğer her yerden 0,01 €0,02 €+ bağlantı ücreti Birleşik Krallık - Mobil 0,08 € 0,21 €+ bağlantı ücreti Fransa - Mobil 0,08 € 0,17 €+ bağlantı ücreti Hindistan - Mobil 0,02 € 0,07 €+ bağlantı ücreti Meksika - Mobil 0,11 € 0,26 €+ bağlantı ücreti Listelenen ücretler vergiler hariçtir ve her an değişebilirler. AB dahilinde bir fatura adresine sahipseniz, satın aldığınız sesli arama kredisi tutarının üzerine geçerli KDV de eklenir; örneğin, €10 tutarında sesli arama siparişi verir ve ülkenizde KDV oranı %18 ise, sizden €11.80 tahsil edilir.
Ülke Google Voice ücreti (EUR/dakika) Türkiye - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 0,07 € Türkiye - Mobil 0,10 € Türkiye - Sabit Telefon 0,02 € Listelenen ücretler vergiler hariçtir ve her an değişebilirler. AB dahilinde bir fatura adresine sahipseniz, satın aldığınız sesli arama kredisi tutarının üzerine geçerli KDV de eklenir; örneğin, €10 tutarında sesli arama siparişi verir ve ülkenizde KDV oranı %18 ise, sizden €11.80 tahsil edilir.
Ülke Google Voice ücreti (EUR/dakika) Türkiye - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 0,07 € Türkiye - Mobil 0,10 € Türkiye - Sabit Telefon 0,02 € 
-
genel olarak yurt dışını aramanın sabit telefonu aramanın herhangi bir cep telefonunu aramanın dakikası kaç kuruş oluyor ? Türkiye Cumhuriyeti Devleti gibi hapşırmamızdan osurmamıza gülmemizden yemek yememize kadar herşeyden vergi alan bir devlete tabi olunca bu vergiler artık midemi bulandırıyor.
-
tarifiseni hesaba katarsak hatlar daha ucuza geliyor
skypedede gerçi öyle duruyorduda hiçte öyle değilmiş:|
edit: daha ucuz gibi duruyordu skype ama değilmiş.
-
sanırım bu voip ler pahalıya geliyor hatlardan bir ara bende diyordum çok ucuzza alayım kontür dfye araştırdım pekde ucuz değil yani
-
Oley amerika içi ücretsizmiş! yaşadım :D