Google Voice+Fiatlari

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Listelenen ücretler vergiler hariçtir ve her an değişebilirler. AB dahilinde bir fatura adresine sahipseniz, satın aldığınız sesli arama kredisi tutarının üzerine geçerli KDV de eklenir; örneğin, €10 tutarında sesli arama siparişi verir ve ülkenizde KDV oranı %18 ise, sizden €11.80 tahsil edilir.

Çok düşük ücretlerimizin rakiplerimizle karşılaştırmasına bakın:
    Ülke Google Voice ücreti (dakika başına) Önde gelen İnternet telefon hizmeti sağlayıcısı
    Amerika Birleşik Devletleri ABD ve Kanada'dan ücretsiz
    Diğer her yerden 0,01 €
    0,02 €+ bağlantı ücreti
    Birleşik Krallık - Mobil 0,08 € 0,21 €+ bağlantı ücreti
    Fransa - Mobil 0,08 € 0,17 €+ bağlantı ücreti
    Hindistan - Mobil 0,02 € 0,07 €+ bağlantı ücreti
    Meksika - Mobil 0,11 € 0,26 €+ bağlantı ücreti

Listelenen ücretler vergiler hariçtir ve her an değişebilirler. AB dahilinde bir fatura adresine sahipseniz, satın aldığınız sesli arama kredisi tutarının üzerine geçerli KDV de eklenir; örneğin, €10 tutarında sesli arama siparişi verir ve ülkenizde KDV oranı %18 ise, sizden €11.80 tahsil edilir.

Ülke Google Voice ücreti (EUR/dakika)
    Türkiye - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 0,07 €
    Türkiye - Mobil 0,10 €
    Türkiye - Sabit Telefon 0,02 €

Ülke Google Voice ücreti (EUR/dakika)
    Türkiye - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 0,07 €
    Türkiye - Mobil 0,10 €
    Türkiye - Sabit Telefon 0,02 €

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    genel olarak yurt dışını aramanın sabit telefonu aramanın herhangi bir cep telefonunu aramanın dakikası kaç kuruş oluyor ? Türkiye Cumhuriyeti Devleti gibi hapşırmamızdan osurmamıza gülmemizden yemek yememize kadar herşeyden vergi alan bir devlete tabi olunca bu vergiler artık midemi bulandırıyor.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Erkek

tarifiseni hesaba katarsak hatlar daha ucuza geliyor

skypedede gerçi öyle duruyorduda hiçte öyle değilmiş:|

edit: daha ucuz gibi duruyordu skype ama değilmiş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

sanırım bu voip ler pahalıya geliyor hatlardan bir ara bende diyordum çok ucuzza alayım kontür dfye araştırdım pekde ucuz değil yani

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

Oley amerika içi ücretsizmiş! yaşadım :D

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
Toplam Hit: 1292 Toplam Mesaj: 5