folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder Google Webmaster Araçları Ve SEO Hakkında [!]

Google Webmaster Araçları Ve SEO Hakkında [!]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Merhaba dostlar,

Aynı sektörde, farklı firmalarda barındırdığım 15+ web sitesi mevcut. Sizce webmaster araçlarında ve analytics'de hepsi için farklı bir google hesabı oluşturmalımıyım ? Yoksa aynı hesapta barındırsam sorun teşkil eder mi ?

Ayrıca, SEO deneyimli müridlere ihtiyacım var. Ücretli olarak çalışma yaptırılacaktır.  

Teşekkürler.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

Merhaba dostlar,

Aynı sektörde, farklı firmalarda barındırdığım 15+ web sitesi mevcut. Sizce webmaster araçlarında ve analytics'de hepsi için farklı bir google hesabı oluşturmalımıyım ? Yoksa aynı hesapta barındırsam sorun teşkil eder mi ?

Ayrıca, SEO deneyimli müridlere ihtiyacım var. Ücretli olarak çalışma yaptırılacaktır.  

Teşekkürler.

tek hesaba baglamanda sorun yok aynı zamanda hesabındakı sıte mulklerıne erısımı farklı kısılere de kısıtlı ve tam erısım olarak verebılırsın

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

Farkli gmail hesaplari hatta farkli whois bilgileri bile gerekebilir sektor ve siteler nedir cok kasmayacak bi sektorse yardimci olurum cok rekabet varsa vaktim yok maalesef :-)

ZzZzZzZ...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Google webmaster tools panelinde bir hesabımda 3 adet site var, içlerinden biri manuel spam cezası yedi diğerlerine herhangi bir durum yok.

Hit olarak sitemin biri uçtu gitti google'dan diğer sitelere hiçbir etkisi olmadı.

Siteleri ayrı ayrı değerlendirdiğinden bir problem olmuyor hepsinin aynı panelde olması veya farklı farklı panellerde olması.

Analytics yerine yandex metrica'yı kullanıyorum. Analytics her ne kadar verilerinizi  kullanmıyoruz dese de ne zaman sitelerime eklesem siteler aramalarda uçuyor.

Spam yaptığım için google'ın beni enselemesi çoook çabuk oluyor analytics eklediğimde.

O yüzden mümkün olduğunda ziyaretçi bilgilerimi google'dan kaçırmam gerekiyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

yıllardır tüm sitelerin tek hesapda hiç bir sıkıntı yaşamadım

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
Toplam Hit: 809 Toplam Mesaj: 5