Google Workspace Mailini Androidde Google Hesabı Eklemeden Kullanabilir Miyim?
-
başlıkta dediğim gibi şirket gmailine telefondan bakmak istiyorum. ama direkt gidip iş profili vs bi ton sik sok şey yapıyor, mailleri senkronize etmek için iş profilini aktif etmem gerekiyor vs .
bunu normal mail gibi kurmanın yolu var mı ?
outlook, yandex mail vs denedim. onlar da direkt google login istiyor. şirket mailiyle login olunca da iş profili eklemeye çalışıyor hemen.
-
https://apps.apple.com/us/app/spark-mail-ai-email-inbox/id997102246
Benzer sıkıntıyı yaşadığım dönemde (turkcell de çalışırken ) bu program sorunsuz çalışmıştı bende ama en son 2018 de kullandım güncel durumu bilmiyorum bir dene.
-
-iş profili vb bir ton işle uğraşmadan (öyle bir şey olduğunu da görmedim),
-aynı normal bir gmail adresi gibi
-kendime ait domaindeki, workspace kullanan mail adresimi
-gmail uygulamasına kurdum ve hayatıma bir sıkıntı olmadan devam ediyorum.
IOS kullanıyorum. android için farklı bir entegrasyon mu var işletim sistemi seviyesinde tam anlamadım.
-
manglerman bunu yazdı
-iş profili vb bir ton işle uğraşmadan (öyle bir şey olduğunu da görmedim),
-aynı normal bir gmail adresi gibi
-kendime ait domaindeki, workspace kullanan mail adresimi
-gmail uygulamasına kurdum ve hayatıma bir sıkıntı olmadan devam ediyorum.
IOS kullanıyorum. android için farklı bir entegrasyon mu var işletim sistemi seviyesinde tam anlamadım.
evet :D
-
Sakın android telefona kurma ben kurdum telefon ebesini mikledi. Şirket profili oluşturdu telefonda işlemlerim kısıtlandı deli oldum sıfırlamak zorunda kaldım ben gmail olayını geçici olarak chormebook gizli tarayıcıdan açarak giriş yaparak giriyorum o şekilde bakıyorum maillere google playda tüm mail uygulamalarını denedim inatla hesap kurmaya atıyor. Android ipneliği ne yaptıysan uygulama kuramadım.
-
frekaze bunu yazdı
Sakın android telefona kurma ben kurdum telefon ebesini mikledi. Şirket profili oluşturdu telefonda işlemlerim kısıtlandı deli oldum sıfırlamak zorunda kaldım ben gmail olayını geçici olarak chormebook gizli tarayıcıdan açarak giriş yaparak giriyorum o şekilde bakıyorum maillere google playda tüm mail uygulamalarını denedim inatla hesap kurmaya atıyor. Android ipneliği ne yaptıysan uygulama kuramadım.
he ya telefon amcıklıyor.
bi de o iş profilini aktif etmezsen mailleri alamıyosun. saçmalık amk :D
aktif edersen de extra şarj yiyor.
ne mal bu google ya