Google.Com/A Da Domain Degistirmek
-
bir zamanlar google.com ucretsiz domain mail hosting vermisti.
bu hizmete tanimladigimiz domainin ismini degistirme imkanimiz var mi ?
panele girdigimizde abc . com domainine ucretsiz mail hesabi acabiliyoruz bunu abc1.com olarak degistirmek istiyorum
-
Domaini değiştirebilirsin ama ücret alabilirler.
-
Abi ne yazikki domain change yapamıyorsun.
Pirince giderken, bulgurdan olma.
-
Bu olay halen devam ediyormu ediyorsa nerden nasil yapariz?
-
ayhun bunu yazdı
Ücretli oldu maalesef.
-
HoLyCat bunu yazdıayhun bunu yazdı
Ücretli oldu maalesef.
Peki hocam kayit olsak 70-80 tane mailimiz var orda barindirmamiz mi daha iyi yoksa kendi mail sunucumuzumu kursak daha iyi mailler onemli yedekleme isini nasil cozeriz?
-
ayhun bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıayhun bunu yazdı
Ücretli oldu maalesef.
Peki hocam kayit olsak 70-80 tane mailimiz var orda barindirmamiz mi daha iyi yoksa kendi mail sunucumuzumu kursak daha iyi mailler onemli yedekleme isini nasil cozeriz?
Bilgi güvenliği vs. çok önemli değilse 70-80 kullanıcı için o maliyeti sırtlamaya gerek yok diye düşünüyorum. Yandex'in benzer bir hizmeti var ve hatırladığım kadarıyla ücretsizdi.
-
Ya aslinda hocam soyle bi sorun var sirkette herkes outlook kullaniyor ama bi yerlerdede otomatik yedeklensin istiyoruz. Mesela mihedisin birinin 5 senelik mailleri uctu gitti icinde makina projeleri vs vs vardi hep. Natrodan aldigimiz hostta mail alanini genisletemiyoruz. Elimizde bi server makinamiz var bosda onu kullanalim diye dusunmustuk. Ama yapilandirma ve guvenlik konusunda daha once kurmadigim icin pek bilgim yok o yuzden google dusunmustum.
-
hocam şu habere bir bak
http://www.sanliurfa.com/google-isp-lerin-e-mailini-kapatti/1671441075/
bu adamların mail servisini kullanıyordum bi anda uçtu gitti :) yönlendirme hizmeti veriyorlar, yani mail geldiğinde başka bir maile gidiyor ama o hesaptan artık mail atamıyorum..
google play, admob hesabım v.s. hepsi buna bağlıydı şimdi hiç birine erişemiyorum,mailiniz, mail sağlayıcınız tarafından devre dışı bırakılmış gibi bi hata veriyor :) mail attım google a ama doğru dürüst cevap yok, hesaba giremediğim için mail adresini de değiştiremiyorum :)
kapatılma sebebi nedir ne değildir bilmiyorum ama dikkatli ol yine de..
unbalanced tarafından 23/Şub/16 22:36 tarihinde düzenlenmiştir -
ayhun bunu yazdı
Ya aslinda hocam soyle bi sorun var sirkette herkes outlook kullaniyor ama bi yerlerdede otomatik yedeklensin istiyoruz. Mesela mihedisin birinin 5 senelik mailleri uctu gitti icinde makina projeleri vs vs vardi hep. Natrodan aldigimiz hostta mail alanini genisletemiyoruz. Elimizde bi server makinamiz var bosda onu kullanalim diye dusunmustuk. Ama yapilandirma ve guvenlik konusunda daha once kurmadigim icin pek bilgim yok o yuzden google dusunmustum.
outlooka güven olmaz:) Şakası bir yana, e-postaları eklentileri ile beraber klasörleyen bir eklenti var. Önce onunla başlamanızı tavsiye ederim.