Google"Da Aranan İlginç Cümleler [ Yeni ]
-
evgilim için ufak aşk sürprizlerinod32 ilacı indir (nod32 bir antivirüs programıdır)dovlond vinap (arkadaş download winamp yazmak istemiş)isimle numara bulmaaykü testisi (ıykkk)istediğin msn adresi çalmamsn şifreler kıran programvefasız hülya koçyiğitsevgilim beni aramıyor neden? (google nerden bilsin yahu)tarot baktırmak istiyorum rezzan kiraz (hadi bize fal bak biraz ;P)web sitemde nasıl mp3 bulabilirim (aranınca bulunuyorsa herkes kendi sitesinde arasın o zaman)rapid bedava preminyum (yok alüminyum)d smart kanalını göster (oldu.. başka? arama motorunu ne sanıyosun sen?)yalan dünya dizisi hangi gün ( )ceniferin en özel resimleri (sanane yaw elalemin özelinden)tevedeki proramlar (kro demek bile gelmiyor içimden )nerden ücretsiz dosya uplood edebilirimsevgilime kandil mesajı göndericem (eee? napalım yani?)evliligi kurtarmanin yollari ( bekarlık sultanlıktır boşver )1 ayda nasıl şişman olunur (gel google seni şişmanlatıcak)yetti artık bu gece belki kafama sıkarım mp3ü download (çabuk mp3 bulun buna.. evlat gidiooo)wwwkurtlarvadisi kurtlarvadisi@.com (bu abi/abla nın ne aradığı belli değil)KPSSye kimi atadılar? (Allah bilir ;p)win32 uygulaması degil bunu nasıl çözerim (abi Allah kolaylık versin zor iş walla )msnde engellendimmi gör bul (nerde benim x-ışınlı gözlüklerim!?)kız nasıl tavlanır? (google da bilmiyor nolcak simdi)
tbt ? ( gel gel mekana gel : ) -
Yazım hataları dışında gayet mantıklı.. google'a sormuyoruz zaten aynı soruyu sormuş olabilirler ihtimaliyle araştırıyoruz.
örneğin rapid premium alıcaz nasıl alacağımızı bilmiyoruz google'a şunu yazalım
- rapid premium
sonuç: rapid premium şifreleri, Rapid'ten Premium Account Yakalamak İçin, Rapid premium üyeliğe son.. gibi. (bölgelesel aramadan bahsetmiyorum)
- rapid premium nasıl alabilirim
sonuç: Rapidshare Premium Nasıl Alabilirim? ,Rapid den Nasıl Premıum Alabilirim ,rapidshare premium hesabı nasıl alabilirim
diğer örneklere bakalım;
- nod32 ilacı indir
sonuç: Antivirüs Nod32 Full + İlaç, nod 32 ilaç+içeride, NOD32 için ilaç lazım
- dovlond vinap
sonuç: Bunu mu demek istediniz? download winamp , yukardakilerin c/p si..
yani neymiş? önemli olan sonuç.
-
pesimistzombie haklı ama yazım hataları süper:D aykü testisi,rapid bedava preminyum,ceniferin en özel resimleri,dovlond vinap gibi:D
-
"vefasız hülya koçyiğit"
Ben filmin adını baska biliodumi bu da mı varmıs???