folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Googleda Böyle Birşey Çıkıyor?

Googleda Böyle Birşey Çıkıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Google
    Maalesef...

Maalesef...

... bilgisayarınız veya ağınız otomatik sorgular gönderiyor olabilir. Kullanıcılarımızı korumak için isteğinizi şu anda işleme koyamıyoruz.

Aramaya devam etmek için lütfen aşağıda gördüğünüz karakterleri yazın: < id="captcha" name="captcha" size="12" ="text" /> < name="submit" ="submit" value="Ben insanım!" />
    Lütfen%20tarayıcınızda%20görselleri%20etkinleştirin.

Daha fazla bilgi içinGoogle Yardımısayfasına bakın.

© 2010 Google - Google Ana Sayfası
    ne demek oluyo bu bende bir sorunmu var 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

google servislerini kullanan bir eklenti (page rank vb. ) veya google a flood yapan bir uygulama kullanıyorsun (başka bir ihtimal 10 sn de google da 1000 arama yapmış olan) 

onları kaldır  bana bu firefox ve chrome un bazı pagerank eklentilerinde oluyordu  kontrol et sora modem resetle düzelir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

google servislerini kullanan bir eklenti (page rank vb. ) veya google a flood yapan bir uygulama kullanıyorsun (başka bir ihtimal 10 sn de google da 1000 arama yapmış olan) 

onları kaldır  bana bu firefox ve chrome un bazı pagerank eklentilerinde oluyordu  kontrol et sora modem resetle düzelir

misal ne olabilirki önceden yoktu bende bu ara hiç birşey yüklemedim nerden bulabilirm o mereti

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

misal ne olabilirki önceden yoktu bende bu ara hiç birşey yüklemedim nerden bulabilirm o mereti

hoca önceden yoksa modem reset attında olmaz çok kullanıyorsan google servislerini atak yaptını  sanmısta olabilir 

o neyse internet ile çalisan bişi olmali

Toplam Hit: 1023 Toplam Mesaj: 4