Google'da Otomatik Kelime Aratıp Linke Tıklatılabilir Mi?
-
Google'da istediğimiz bir kelimeyi aratıp, istediğimiz linki sayfadan arayıp var ise tıklayıp yok ise bir sonraki sayfaya gidip tekrar bulana kadar devam eden bulunca da o sayfaya tıklayan bir yöntem programcık vs yapılabilir mi?
-
şu organik hit programları bu işi yapmıyormu zaten? http://www.organikhit.com.tr/
-
benim bildiğim farklı İP lerden direk sitene giriş yapıyor. Normal ziyaretçi. (o şekilde isteyenlere hitcanavari.com'u tavsiye ederim. ücretsiz tabi imece usulü calışıyor )
benim istediğim google'dan aranıp tıklanması.
-
yapılabilir
-
-
yapılır hocam. selenium vs. bi' ton data-mining vs. işlerde kullanılan browser ya da eklentiler var. onları ayarladıktan sonra neden olmasın.
-
c# 'da basit bir webBrowser yapıp bir de ona ufak bir kod yazmayı düşünüyorum. (yazılımda amatörüm) eğer yapabilirsem buraya da atayım
Bolvadinli tarafından 06/Eki/16 17:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Bolvadinli bunu yazdı
c# 'da basit bir webBrowser yapıp bir de ona ufak bir kod yazmayı düşünüyorum. (yazılımda amatörüm) eğer yapabilirsem buraya da atayım
selenium gibi bir nimet varken amele webBrowser'da sakın yazayım deme, selenium'a chrome'u bağla ne script hatasıyla uğraşırsın ne de sitelerin uyumluluk sorunuyla etc :)
-
masteryoda bunu yazdı
teşekkür ederim en mantıklısı o. dediğiniz gibi google'dan arayıp tıklıyor.
-
artık etkisi azalmadı mı bu tıklanma olayının yeni sistemle