folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google"Da Yapılan Türkiye Aramalarında Çıkmamak?

Google"Da Yapılan Türkiye Aramalarında Çıkmamak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaslar. xyx.com diye sitem var diyelim. ben aynı siteyi xyxyz.com diye bi domain alıp farklı hosta aynı indexi atıcam. fakat diyelim kim xxx yazınca googleda xyx.com cıkıyor her yerde. ama ben xxx yazınca xyxyz.com sitesinin türkiye hariç her yerde görünmesini istiyorum bunu yapmak mumkun mu?google cografi hedeef belirleme var ama sadece tek ülkeye yonelik.yardımcı olabilcek arkadaslardan yardımlarını bekliyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikgoz
    acikgoz's avatar
    Erkek
    daha sade anlatımı yok mu bunun baya birbirine girdirmişin kelimeleri :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    yani sitemi o kelimede aratınca Türkiye hariç diğer tüm ülkelerde göstericek türkiyede göstermicek. örnek : xxc yazıcam google.com'a ingiltereden baglı bi kullanıcı görebilcek ama türkiyeden giren bi kullanıcı aynı kelime yazınca googleda indexlenmicek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

streetw1se bunu yazdı:
    -----------------------------
    yani sitemi o kelimede aratınca Türkiye hariç diğer tüm ülkelerde göstericek türkiyede göstermicek. örnek : xxc yazıcam google.com'a ingiltereden baglı bi kullanıcı görebilcek ama türkiyeden giren bi kullanıcı aynı kelime yazınca googleda indexlenmicek
    -----------------------------

biz sana naptık bize niye göstermiyon :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydin
    maydin's avatar
    Erkek
    Bahsettigin SEO aslında biraz karmaşık ama o kadarda zor deil, öncelikle domain seçimin ülkene göre olması lazım xyx.com türkiye içinde xyxz.eu alarak tüm avrupada cıkmasını saglayabilirsin idexlerinin tabi bunun yanı sıra sitenin bir kere ingilizce olması şart... hedef ülkelerin (örnek rusya ise rusça dil seçenegi eklemen) şart... ayrıca hedef ülkeden backlink almakta aynı keza...

İmza yerine parmak basmayı tercih ediyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
     cok karısık iş yaw o anlayamadım :S

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Google a önce üye ol hoca. Sonra webmaster tools tan siteni oraya kayıt ettir.

Ordan hangi ülkede gösterilmesini istediğini seçebiliosun. Ama sanırım tek bi ülke.

Başka ülke eklemek için başka subdomain yada klasörle ekleme yapabilirsin. 

Ama tam emin değilim. O ülkelerde daha ileri sırada olursun fakat, Türkiyedede çıkabilir siten.

.
Toplam Hit: 1306 Toplam Mesaj: 7