Google'dan 2 Yıl Ücretsiz 100GB Alan Kazanmak
-
Merhaba Arkadaşlar,
Geçen şirkete aldığımız bir telefonda rast geldim asus yeni çıkan telefonlara 2 yıl veriyor bu hediyeyi ben zenfone go almıştım şirket için.
bugünde baktım lg g4 için var hemen g4 ü olan birinin yanına gittim ve ondanda aldım 100gb oldu 200gb.
telefona kendi gmail hesabınızı ekleyin sonra google drive indirilmemişse indirin ve açın programı açılışta birden fazla google hesabı var ise size sorar hangisi için olana kullanmak istiyorsdunuz kendi mail hesabınızı seçerek eklersiniz.
-
akşam deniyeyim. eyvallah
hesabı telden kaldırınca sıkıntı olmaz sanırım
-
hala geçerlimiki acaba
-
G3 olmazmı ki acaba :(
-
Yalnız o verdiği alanın süresi biterse eksiye düşüyorsunuz ve Gmail kotasıda doldu kabul ettiğinden 1 mail bile alamıyorsunuz. Pratikte iyi fikir ama uygulamada ilerisini düşünmek gerek.
-
mkyb bunu yazdı
Yalnız o verdiği alanın süresi biterse eksiye düşüyorsunuz ve Gmail kotasıda doldu kabul ettiğinden 1 mail bile alamıyorsunuz. Pratikte iyi fikir ama uygulamada ilerisini düşünmek gerek.
limited time offer hiç bişi almayın :)
-
mkyb bunu yazdı
o zamana kadar başka bir telefon için böyle bir uygulama olur.
olmasa bile süresi dolunca sil dosyalarını yada parasını ver.
yada hiç olmadı maişl hesabın ile drive hesabın farklı olsun.
yani çözüm çok sana hangisi uyarsa sen onu yparsın.
-
DevilKingtr bunu yazdı
hala geçerlimiki acaba
bugün yaptım lg g4 te