folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Google"Dan Erken Uyarı Sistemi

Google"Dan Erken Uyarı Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Google, kullanıcıların güvenli olmayan Web sitelerine girmesini engellemek amacıyla uyarı sistemi başlattı. Kullanıcı güvenli olmayan sitelere girmeden önce ekranda bir uyarı çıkıyor.Bu sayede arama sonuçları arasında listelenen zararlı içerikteki adreslerden kullanıcıyı koruyor.
    Uyarı, güvenli olmayan programların bulunduğu linklere tıklandığında ekranda belirerek başka bir sitenin denenmesini öneriyor. Ancak kullanıcı güvenli olmayan içeriğin bulunduğu siteye girmek isterse de bunu engellemiyor.

Ocak ayında başladı

Google'ın kullandığı 'StopBadWare' programı sayesinde kullanıcıların kişisel bilgilerini çalan ya da internet alışkanlıklarını izleyen adresler engellenmiş oluyor.

Google ve yazılım şirketi 'Sun', geçtiğimiz ocak ayında ortak bir girişimle bu tür casus program ve yazılımların önüne geçebilmek amacıyla StopBadWare adlı projeyi başlatmıştı.
    Hepsibeles.net

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Yaşasn gugıl kahrolsun microsoft...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Ewt gugıl heykır dostudur!!!
    Gugıl is cici microsoft is shit. :P

:)
Toplam Hit: 979 Toplam Mesaj: 3