folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google‘Dan Kokuşmuş Bahar Temizliği - 25.04.2012

Google‘Dan Kokuşmuş Bahar Temizliği - 25.04.2012

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

25 nisanda google kopya içerikli sitelere darbesini vurdu.Sıralamadan düşmeler wiki kasmalar,blog backlink,makale backlink alanlar'a google darbesini indirdi çoğu filtreye girdi yada sıralamadan düştü.Copy paste çalışan sitelerin hitleri yüzde 35-45 düştü.Spam sitelerde pek dalgalanma olmadı sanırım (hacklink vs) tabi bazı sitelerde de hitler bayağı artış gösterdi. 

Google ne kadar algoritma yürütürse yürütsün hacklink'i engelleyemedi hacklink kasanların siteleri tavan yaptı gidiyor normal seo yapan kişilere darbeyi indirdiler.En önemlisi özgün içerik tabiki onlardan da pek etkilenen olmadı çok değişiklikler yaşandı.

Bu yapılan google açıklaması : http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2012/04/another-step-to-reward-high-quality.html

başka bir türkçe açıklama : http://delphi911.notdefteri.gen.tr/25-nisan-google-guncellemesi-512/

Sizin sitelerinizden anahtar kelimelerde sıralamadan düşenler , filtreye girenler varmı ?

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

2 sıradan 3 sıraya geçmiş biri

diğeri kelimesinde hala 1.

öteki 4.sıradan 6 ya düşmüş 

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

beni olumlu etkiledi hitlerim arttı şimdilik öyle görünüyor sıralamlar da ise 1.sıra olan bi sitem 2.sıra 3.sıra olan başka bi sitem 1.sıra diğer sitelerim de 1 ve 2. sırada yukarı grafik çizmiş sevindim :} Clonecuların cezalandırılmasına sevindim.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

3,5 k dan düştü =)

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

linkwheel yada backlink kasanlara mı vurdu yani bu  ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:
    -----------------------------

linkwheel yada backlink kasanlara mı vurdu yani bu  ?

-----------------------------

sürekli kasanlara vurdu hocam yani gidipte her hafta 5k blog backlink , profil backlink basarsan etkilenme olmuştur tahminimce , fakat hacklink yapanlarda bir dalgalanma  yok onu çözemiyor nedense :D en iyisi tanıtım yazısı almak gerçekten işe yarayıp üst sıralara taşıyabiliyor

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Bu Temizlik Hacklink kasanlarin isine yaradi..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

google sağolsun bokunu çıkarmadan temiz ve alakalı sitelerden gelen linkler ile bizi teyet geçti :D walla arkadaş tecrübe ile söylüyorum benim 200k link basıp bıraktım bir sitem aylar sonra akıl almaz kelimede geldi 1 hafta içinde de kafaya oturdu Google bizi seviyor :D

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

of of çok fena etkilenmiş benim üst sıralara getirdiğim bi site :) banlanmış olsa gerek.

Sil başdan başlamak gerek sometimes  :)

Hakkıyla 2. sıraya gelen bir site ise aynı yerinde kalmış oda iyi.

Toplam Hit: 1471 Toplam Mesaj: 9