Google"Dan Site Attırmak!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

sitemi üst sıralara çıkarmak için uğraşırken aklıma geldi.pr değeri yüksek sitelere çok fazla kayıt yapınca site google dan çıkarılıyorsa bunu rakip siteler için yapamazmıyız?

veya bunun başka bir yolu var mı?

Başarıya ulaşmak için her yol makul mu?

====>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    Baranbcx bunu yazdı:
    -----------------------------

sitemi üst sıralara çıkarmak için uğraşırken aklıma geldi.pr değeri yüksek sitelere çok fazla kayıt yapınca site google dan çıkarılıyorsa bunu rakip siteler için yapamazmıyız?

veya bunun başka bir yolu var mı?

Başarıya ulaşmak için her yol makul mu?

-----------------------------

evet bu tür şeyler yapıyo google ama özelliklede link satışına hiç affı yok direkt sandbox a alıyo ama tekrardan ordan zaman içersinde çıkması mümkün ayrıca koca googlenin algoritmalarını yanıltmak çokta kolay olmaz

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    Bu kadar kolay olmamalı ciddende google bu

Konumu silenlere inat kürdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hacı sitenin linklerini incele para karşılığı birisiyle link değişimi yaptığını belirlersen şikalet edeilirsin. bütün kurallarını okumuştum sounbox a düşünce ömrümde okumadığım kadar döküman okumuştum :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1027 Toplam Mesaj: 4