folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Google"Dan Yeni Bir Hizmet Daha

Google"Dan Yeni Bir Hizmet Daha

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

İnternet devi Google, 28 dilde tercüme yapabilen bir online sözlük hizmetini hiçbir açıklama yapmadan sessiz sedasız başlattı.

"google.com/dictionary" internet adresinden dün başlayan tercüme hizmeti sade bir sayfadan kullanıcılara istenilen dilden diğer dile çeviri yapabiliyor.

Henüz Türkçe hizmet vermeyen online sözlük, İngilizce'den diğer dillere veya diğer dillerden İngilizce'ye başarılı bir şekilde tercüme yapıyor.

AA

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

google dns olayına da el atmış; http://code.google.com/intl/tr-TR/speed/public-dns/

8.8.8.8 and 8.8.4.4 diye ayar çekebilirsiniz, yeni konu açmak zor geldi dj kusura bakma buradan veriyorum =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------

google dns olayına da el atmış; http://code.google.com/intl/tr-TR/speed/public-dns/

8.8.8.8 and 8.8.4.4 diye ayar çekebilirsiniz, yeni konu açmak zor geldi dj kusura bakma buradan veriyorum =))

-----------------------------

Ben çoktan açtım onu =)

SözLük oLayında da googLe kötünün iyisi,adam gibi rakip yok karşıLarında,keşke şu çeviri makineLeri sadece keLime değiLde,çevirdiği keLimenin bir sonraki keLimer iLe cümLedeki anLamınıda bütünLeştirebiLse.. Diğer türLü çok b.ktan oLuyor yahu.

Toplam Hit: 1010 Toplam Mesaj: 3