Googlede Üst Sıraya Çıkmak
-
hocalar googlede üst sıraya çıkmak için hergün farklı iplerden arama yapıp siteye giriş yapsam ne kadar faydası olur bunun bana ?
-
Etkisi ne bilmiyorum ancak bunu ücretsiz yapan program var r10da.
Kendi sitesi ekliyor millet sonra programı açık tutan kişiler diğerinin sitesine giriyor otomatik google arama ile.
Konuyu takibe alayım yararı zararı nedir bakayım.
Ek olarak: Normal yollar ile bu tabiki etkili ancak hani bu söyledğim program ile zarar lı mı bilmiyorum.
Bir kere kişisel sitem de denemiştim bir haftada 3. sayfadan ilk sayfaya çıkarmıştı. Şu an sitem kapalı durum ne bilmiyorum :)
Düzenleme:
Program linki:
kadirozdemir tarafından 10/Nis/13 01:13 tarihinde düzenlenmiştir -
o tarz yöntemlerin yararından çok zararı olur hacı, en iyisi özgün makale girerek link well mi diyolar tam bilmiyorum, backlink yapısı oluşturman lazım..
-
hocam google'ın cache'i düzeltmesini sağla öncelikle bence :S
Parent Directory
www.elvankentrehberi.com/ - Bu sayfanın çevirisini yapIndex of /. Icon Name Last modified Size Description. [DIR] firmalar/ 24-Feb-2013 16:12 -
tkadirozdemir bunu yazdı
Etkisi ne bilmiyorum ancak bunu ücretsiz yapan program var r10da.
Kendi sitesi ekliyor millet sonra programı açık tutan kişiler diğerinin sitesine giriyor otomatik google arama ile.
Konuyu takibe alayım yararı zararı nedir bakayım.
Ek olarak: Normal yollar ile bu tabiki etkili ancak hani bu söyledğim program ile zarar lı mı bilmiyorum.
Bir kere kişisel sitem de denemiştim bir haftada 3. sayfadan ilk sayfaya çıkarmıştı. Şu an sitem kapalı durum ne bilmiyorum :)
Düzenleme:
Program linki:
teşekkürler deniyorum hocam :)
bir bölümden sonra ücretli kredi istiyor
-
yok programmış yok bilmem neymiş
hocam açıp okuyacaksın :) teknikleri öğreneceksin hatta %30-40 lık bölümünü google dökümanlarında bulabilirsin ama okuman lazım
millet okuyor aylarını veriyor gelip sana burda tek tek anlatmaz :D
-
referer olarak google olması lazım.
yani senin verdiğin linke biz buradan tıklarsak google tbt üzerinden milletin arattığını anlıyor. haliyle etkisi olmayacaktır.
ha bot yazıp google.com.tr üzerinden direk aratılabilirsin. ama o da yeterli gelmeyecektir.
hatta 100bin google sorgusu yaptırılırsa ve sadece 100 kişi sitene yönlenirse + değil - ivme alırsın diye tahmin ediyorum.
botun aramadan sonra siteye girip bir süre vakit geçirmesi gerek.
ve daha nice değişken var hiç öyle kolay bir iş değil.