Google'ın Görseller Kısmıyla İlgili Yardım
-
Merhaba arkadaşlar, Google'ın görsellerin'de resim arattığımda yaklaşık bir 30 resim gözüküyor ve sayfanın 10'da 8i boş gözüküyor. Diğer resimleri göremiyorum. Konu ile bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım istiyorum en kısa sürede cevap verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden' herkese teşekkürler.
-
hocam google görsellerde zamanın behrinde bir değişiklik yaptı sen sayfaları tek tek atlamıyorsun yavaş yavaş aşağı indikçe 2.3....30.31..... sayfalar şeklinde kendisi resimleri eklemeye devam ediyor ama sağlam bağlantı ve ram istiyor bir süre sonra.
-
Biliyorum zaten internet hızım 8 mhps 4 gb ram kullanıyorum dün'e kadar böyle bir sorun yoktu bugün yaşadım bu sorunu. Önceden sadece mozilla kullanıyordum dün ise modzillayı kaldırım chrome kurdum. Kurduğum zamanda böyle bir problem yoktu ama birden bire yaşadım. Bu sorunu halledemezsem format atıcam çok sinirimi bozuyor. Bu sorunla daha önce karşılaşan arkadaşlar olmalı.
-
Zfr321 bunu yazdı:
-----------------------------Biliyorum zaten internet hızım 8 mhps 4 gb ram kullanıyorum dün'e kadar böyle bir sorun yoktu bugün yaşadım bu sorunu. Önceden sadece modzilla kullanıyordum dün ise modzillayı kaldırım chrome kurdum. Kurduğum zamanda böyle bir problem yoktu ama birden bire yaşadım. Bu sorunu halledemezsem format atıcam çok sinirimi bozuyor. Bu sorunla daha önce karşılaşan arkadaşlar olmalı.
-----------------------------
Çerezleri temizle. Ccleaner programını kullanabilirsin. Not:Modzilla değil mozilla olcak :) -
Çerezleri temizledim ama işe yaramadı.
-
Sorunla ilgili başka çözüm yolu bilen arkadaşlar yok mu ?