folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Google"In Günlük Kârı 8 Milyon Dolar

Google"In Günlük Kârı 8 Milyon Dolar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Larry Page ve Sergey Brin'in şirketi Google kârıyla parmak ısırtıyor. Yılın ikinci çeyreğinde gelirlerini yüzde 77 artışla 2.5 milyar dolara çıkaran şirketin kârı 721 milyon dolar.Dünyanın en çok kullanılan arama motoru olan Google, rakipleri Yahoo ve eBay'in aksine ikinci çeyrekte çok iyi bir performans gösterdi. Google'ın kârı 2005 yılının aynı dönemine göre iki kattan fazla artarak 721 milyon dolara yükseldi ve piyasa beklentilerinin de üzerine çıktı. Google'ın bir günde elde ettiği kâr ise 8 milyon dolar olarak hesaplandı. İkinci çeyrekte gelirlerini yüzde 77 artışla 2.5 milyar dolara çıkaran Google'ın hisse başı kâr rakamı da 2.33 dolar olarak açıklandı. Bu rakam geçen sene 1.19 dolar seviyesindeydi. Google'ın rakipleriyle arasındaki farkı giderek açtığını belirten Pacific Growth analisti Derek Brown, şirketin gelir yaratma konusunda bir problemi olmadığını ve hisselerindeki yüksek performansın da sürmesini beklediklerini kaydetti. 'Modelimiz iyi çalışıyor' Google İcra Kurulu Başkanı Eric Schmidt ise düşük sezonda olmalarına karşın açıkladıkları kâr rakamlarının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Schmidt, kurdukları modelin her sezonda iyi bir şekilde çalışmaya devam ettiğini de sözlerine ekledi. 'Türkiye'den reklam veren çok' Google'ın Türkiye Ülke Müdürü Erem Karabey, ülke ofisinin Türkiye'deki internet reklam hacmini genişletmeyi amaçladığını söyledi. Türkiye'de 16 milyon internet kullanıcısının olduğunu ifade eden Karabey, Türkiye'den Google'a reklam verenlerin sayısının binlerle ifade edilebileceğini vurguladı. Karabey yakında online kitlenin özel ihtiyaçlarına yönelik kişiselleştirilebilen reklam içeriği sunacaklarını bununla Türk şirketlerinin Google-Türkiye'nin reklam kanalıyla internette görünme ve dünyaya internet üzerinden açılma olanağı yakalayacağını ifade etti. Türkiye'nin internet altyapı yatırımına ağırlık verdiğine dikkat çeken Karabey, "Google da Türk kullanıcılarının hem internet deneyimini geliştirmeyi hem de satın alma öncesi araştırma ve online işlemler yaptığından e-ticareti büyütmeyi istiyor" diye konuştu. Google reklamveren şirketlere gerçek-zamanlı reklam izlenme raporu sunuyor. Google'ın Avrupa bölgesi sitelerinde 132 milyon kişi, her ay 30 milyar sayfa görüntülüyor.

Kaynak: Hepsibeles.net :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    ben bu habere ohaaa derim sadece

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrebo
    emrebo's avatar
    Erkek
    bu kadar para kazanan google ileride işletim sistemide kurucak bazı bölgelere bedava internette vericek...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Zenginin malı züğürdün çenesini yorar!

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    günlük karlarının 1 tanesinin 8 de 1 ni bana versinler. Hayatım kurtulur .

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

Criminal lafı ağzımdan aldın valla :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Ne var benim de her gün 15 tl harclığım var :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leblebi
    Leblebi's avatar
    Erkek
    Vay aq babamın yıllık geliri...o dakar değil
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    criminal:
    ----------

budur :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 1596 Toplam Mesaj: 9