Google'in Nisan 1 Sakasi Gmail Motion'a Microsoft Kinect İle El-Cevap
-
1 nisanda ki gmail motion sakasini hatirlarsiniz beyler. universiteli bir grup arastirma gorevlisi kinect yardimiyle sakayi gercege donusturmus :)
sanirim google tum hayati boyunca boyle bir kapagi gormemisti :) saglam bir google-fun olaraktan bu da gelir bu da gecer aglama demek istiyorum (:
-
son hareket de baya bi kapak oldu :D
-
Olay ne? Google motion videosuna baktım. sonra gmail/motion'a gittim. Şakaymış. Ama google'ın çektiği videoda kinect ile veya vücut dili ile mail yönetiminin olamayacağına dair birşey ifade etmiyordu ki google mühendisi. Zaten kinect ile herşey mümkün değil mi?
-
günden güne microsofta acımaya başladım.Önce otursunda google sonuçlarını taklit etmemeyi öğrensin
-
Bu videonun Microsoft ile alakası ne? Sadece kullanılan sensor Microsoft Kinect.
-
Taklit derken şunu yine yazmak isterim, Google amcamız Operanın 2 yıl önceki şakasını taklit etmiş....
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Bu videonun Microsoft ile alakası ne? Sadece kullanılan sensor Microsoft Kinect.
-----------------------------universiteli bir grup arastirma gorevlisi kinect yardimiyle sakayi gercege donusturmus :)
yazmisim.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
günden güne microsofta acımaya başladım.Önce otursunda google sonuçlarını taklit etmemeyi öğrensin
-----------------------------Bence sen once oturup o isin aslini astarini arastir. Hadi canim.
-
1 nisan şakası neydi ki anlamadım ben bu olayı burada herkes yapıyor milelt atari oynuyor o emulatörle ?