Google'nin Yeni İndexleme Mantığı
-
yaklaşık 10-15 gündür gogılda bi değişiklik var. bi dalgalanma geçirdi siteler tepe taklak oldu vs. fark etmişinizdir zaten.
şimdi dikkat ediyorum herkes geç index diye kan ağlıyor. ama sanırım genel bi olay artık bu gogıl. 24 saatte bi index düşürüyor artık sanırım.
tbt normalde anında index alan bi site anasayfadaki konulara baktım index düşmemiş artık yeni sistemleri böyle sanırım.
ama yine de anlık index alıyorum diyen var mı ? fikri olan yabancı kaynaktan birşey okuyan var mı fikirlerinizi paylaşın
duruma açıklık getirelim tam olarak.
-
anlık index alıyor şuan bir sıkıntı görmedim. yalnız indexleme konusunda bir değişikliğe girmiş olmaları büyük bir olasılık. farkettim dediğin gibi
-
GoldenBoy bunu yazdı
anlık index alıyor şuan bir sıkıntı görmedim. yalnız indexleme konusunda bir değişikliğe girmiş olmaları büyük bir olasılık. farkettim dediğin gibi
konu direk index almış doğrudur. peki olay nedir tam olarak neye göre yaptırım yapıyor. bu onların yeni taktiği mi yoksa genel bi problem mi
-
Kreyzi bunu yazdıGoldenBoy bunu yazdı
konu direk index almış doğrudur. peki olay nedir tam olarak neye göre yaptırım yapıyor. bu onların yeni taktiği mi yoksa genel bi problem mi
olayını tam olarak bilmiyorum. ama sanki içerik, başık ve etiketleme sistemiyle ilgili birşey var. hit oranına göre ve aynı sonuca göre bi kıyaslama yapıyor. neyse yakında kokar ne olduğu anlaşılır
-
bende dikkat ediyorum, yeni siteler hep sabah saat 8'de indexleri görülüyor..
-
CEO bunu yazdı
bende dikkat ediyorum, yeni siteler hep sabah saat 8'de indexleri görülüyor..
5 aylık sitem var. gece 2-3 gibi index alıyor başka gün içinde almıyor.