folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google'nin Yeni İndexleme Mantığı

Google'nin Yeni İndexleme Mantığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yaklaşık 10-15 gündür gogılda bi değişiklik var. bi dalgalanma geçirdi siteler tepe taklak oldu vs. fark etmişinizdir zaten.

şimdi dikkat ediyorum herkes geç index diye kan ağlıyor. ama sanırım genel bi olay artık bu gogıl. 24 saatte bi index düşürüyor artık sanırım.

tbt normalde anında index alan bi site anasayfadaki konulara baktım index düşmemiş artık yeni sistemleri böyle sanırım.

ama yine de anlık index alıyorum diyen var mı ? fikri olan yabancı kaynaktan birşey okuyan var mı fikirlerinizi paylaşın 

duruma açıklık getirelim tam olarak.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

anlık index alıyor şuan bir sıkıntı görmedim. yalnız indexleme konusunda bir değişikliğe girmiş olmaları büyük bir olasılık. farkettim dediğin gibi

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı

anlık index alıyor şuan bir sıkıntı görmedim. yalnız indexleme konusunda bir değişikliğe girmiş olmaları büyük bir olasılık. farkettim dediğin gibi

konu direk index almış doğrudur. peki olay nedir tam olarak neye göre yaptırım yapıyor. bu onların yeni taktiği mi yoksa genel bi problem mi 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    GoldenBoy bunu yazdı

konu direk index almış doğrudur. peki olay nedir tam olarak neye göre yaptırım yapıyor. bu onların yeni taktiği mi yoksa genel bi problem mi 

olayını tam olarak bilmiyorum. ama sanki içerik, başık ve etiketleme sistemiyle ilgili birşey var. hit oranına göre ve aynı sonuca göre bi kıyaslama yapıyor. neyse yakında kokar ne olduğu anlaşılır

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

bende dikkat ediyorum, yeni siteler hep sabah saat 8'de indexleri görülüyor.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

bende dikkat ediyorum, yeni siteler hep sabah saat 8'de indexleri görülüyor.. 

5 aylık sitem var. gece 2-3 gibi index alıyor başka gün içinde almıyor. 

Toplam Hit: 764 Toplam Mesaj: 6