Google;This Web Site Does Not Supply İdentity İnformation!
-
Tam olarak sorunu bilmiyorum ama gecen hafta, firefox'ta google girdigim zaman adres bolgesinde bir garip imge cikti.
http://img265.imageshack.us/img265/7765/88700318np1.jpg
adresine printscreen yaptim. Orda renkli bir sey var. ona basinca ekranda; This web site does not supply identity information. diyor.
Ayni seyi arkadasimin PC'sinde de gordum. Nette biraz arastirma yaptim ve bu sekilde olan sitelerin SSL diye bir seyi desteklemedigini filan okudum.Google'a baktim o da bu sekilde bir ibare cikarsa, ucuncu kisiler sizin yazdiklarinizi gorur gibilerinden bir sey diyor.
Bu konulari cok bilmiyorum, konu da bilgisi olan varsa, yardimci olursa sevinirim.
-
Merak etme ortada bir sorun yok. Bu Google'ın yeni resmi sadece (favicon da deniyor). Google zaten SSL (şifreli bağlantı) kullanmadığı için , senin google üzerinden yolladığın ve aldığın verileri zaten başkalarını görebilir. Bu sadece google değil SSL kullanmayan bütün sitelerde mevcuttur. SSL sistemleri, alışveriş sitelerinde ya da şifre gerektiren yerlerde, hattı dinleyenlerin , senin gönderdiğin şifreyi (ya da veriyi) , algılayamaması içindir.
-
hmm, anladim simdi, cok saol, tesekkurler....
Toplam Hit: 11892 Toplam Mesaj: 3