Goosebumps (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

nasıl anlatıyım bilemiyorum alıntı yapayım dedim;

sözlüğün birinden :P

çocuk dizisi diye yayınlanıyordu ama ben çocukken izlediğimde çoğu bölümden sonra altıma sıçar gibi oluyordum. hele bir bölümü vardı ki bölüm hayaletlerle alakalıydı.izledikten sonra evde bir anda elektrikler kesilmişti. annemi arayıp hemen eve gel demiştim. evde beklemeye korktuğum içinde evden çıkıp apartmanın önünde beklemiştim annemi.*

(ardiente, 11.01.2009 02:02 ~ 27.01.2009 

eskiden show tvde power rangerstan sonra çıkıyomuşdu

aradım ettim ama bulamıyorum şimdi. youtubeda var gerçi ama gavurca, indirecek bi yer bulsam altyazı yine bulurum sanırım ama onu da bulamadım.

yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    bunun bir bölümü vardı, çocuk son kullanma tarihi geçmiş güneş kremini kullanıyordu sonra 2-3 gün içinde köpeğe dönüşüyordu. doktora falan gidince de normaldir kullanmamalıydı eski kremi gibi diyaloglar vardı :D. zamanında o bölüm beni baya sarsmıştı ne yalan söyliyeyim :(.

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    heyt be neydi o zamanlar ya acayip korkardım izlerken.bi bölümdede 2 kardeş vampir olduklarını öğreniyolar felan evde bir dolabın arkasındaki bir kapıyı buluyolar..ooofff offf neydi yaa:)

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    ytvretro.com > on-demand > goosebumps 4 sezon dahil olmak üzere bir çok retro cartoon, dizi...

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:
    -----------------------------
    ytvretro.com > on-demand > goosebumps 4 sezon dahil olmak üzere bir çok retro cartoon, dizi...
    ----------------------------- 

ingilizce diyorum youtubeda da var ingilizcesi diyorum!!!

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 1461 Toplam Mesaj: 5