Goosebumps (İstek)
-
nasıl anlatıyım bilemiyorum alıntı yapayım dedim;
sözlüğün birinden :P
çocuk dizisi diye yayınlanıyordu ama ben çocukken izlediğimde çoğu bölümden sonra altıma sıçar gibi oluyordum. hele bir bölümü vardı ki bölüm hayaletlerle alakalıydı.izledikten sonra evde bir anda elektrikler kesilmişti. annemi arayıp hemen eve gel demiştim. evde beklemeye korktuğum içinde evden çıkıp apartmanın önünde beklemiştim annemi.*
(ardiente, 11.01.2009 02:02 ~ 27.01.2009eskiden show tvde power rangerstan sonra çıkıyomuşdu
aradım ettim ama bulamıyorum şimdi. youtubeda var gerçi ama gavurca, indirecek bi yer bulsam altyazı yine bulurum sanırım ama onu da bulamadım.
yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
-
bunun bir bölümü vardı, çocuk son kullanma tarihi geçmiş güneş kremini kullanıyordu sonra 2-3 gün içinde köpeğe dönüşüyordu. doktora falan gidince de normaldir kullanmamalıydı eski kremi gibi diyaloglar vardı :D. zamanında o bölüm beni baya sarsmıştı ne yalan söyliyeyim :(.
-
heyt be neydi o zamanlar ya acayip korkardım izlerken.bi bölümdede 2 kardeş vampir olduklarını öğreniyolar felan evde bir dolabın arkasındaki bir kapıyı buluyolar..ooofff offf neydi yaa:)
-
ytvretro.com > on-demand > goosebumps 4 sezon dahil olmak üzere bir çok retro cartoon, dizi...
-
knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------
ytvretro.com > on-demand > goosebumps 4 sezon dahil olmak üzere bir çok retro cartoon, dizi...
-----------------------------ingilizce diyorum youtubeda da var ingilizcesi diyorum!!!