folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gopro - Bu Kameradan Kullanan Var Mı?

Gopro - Bu Kameradan Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

http://gopro.com/ resmi sitesi bu. fiyatı da cazip geldi.. hiç alan var mı yabancı dilim de çok iyi değil tam olarak özelliklerini okuyamyrm ? yardımcı olabilecek yada fikirlerini paylaşacak var mı?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

o videoları o makina çektiyse kalite ve parası güzel.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

hocam kullandım.. su altında, su üstünde, havada.. bir arkadaşımda vardı alıp alıp kullanıyordum.. 

şiddetle tavsiye ederim.

edit: tek sorunu, kutu icersinde kullanıldığı zaman sesleri doğal olarak garip kayıt ediyor. su gecirir ve hava alır alternatif bir kutu alırsanız bu sorunları yaşamazsınız.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

FoKMaN bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam kullandım.. su altında, su üstünde, havada.. bir arkadaşımda vardı alıp alıp kullanıyordum.. 

şiddetle tavsiye ederim.

edit: tek sorunu, kutu icersinde kullanıldığı zaman sesleri doğal olarak garip kayıt ediyor. su gecirir ve hava alır alternatif bir kutu alırsanız bu sorunları yaşamazsınız.

-----------------------------

paket içinde olmuyor mu o kap... ayrı bi kap mı almak gerekiyor su çekimleri için?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 1011 Toplam Mesaj: 4