Görev Yöneticisi Devre Dışı
-
Selamun Aleyküm ;
Öncelikle Hepinize Hayırlı Akşamlar.
Sorunum ctrl-alt-delete görev yönetici hiç bir şekilde çalışmıyor forumda konu vardı başlat çalıştırdan uygulanıyodu benim başlat çalıştır da görünürde olmadığı için konu açayım dedim.
işlh anlata bilmişindir.
şimdiden tşküler. !
-
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.recoverdatasoftware.com/tools/TaskManagerFix.exe
-----------------------------tşkürler ederim 1 haftadır bakıyorum bide bi yazmışlar roman. yok şurdan yok burdan
-
programa gerek yok aslında
çalıştırdan gpedit.msc > Kullanıcı yapılandırması>Yönetim şablonları>Sistem>Ctrl Alt Delete seçenekleri>GörevYöneticisini Devre kaldır > Devre dışı butonunu işaretliyip tamam diyerekde yapabilirsin.
-
999Epineprin bunu yazdı:
çalıştırdan gpedit.msc > Kullanıcı yapılandırması>Yönetim şablonları>Sistem>Ctrl Alt Delete seçenekleri>GörevYöneticisini Devre kaldır > Devre dışı butonunu işaretliyip tamam diyerekde yapabilirsin.
-----------------------------Bak bu daha iyiymiş eyvallah.
-
Buda alternatif :)
Çalıştır > regedit (enter)
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableTaskMgr anahtarını bul
1 olan değeri 0 yaparsan düzelir
-
999Epineprin bunu yazdı:
hocam dikkatli okumamışsın. arkadaşın başlat-çalıştır da yok olmuş :)bence sağlam virüs yemişsin. bi kontrol et. güzelbi sistem temizliği yap. en son combofix falan çalıştır. sorunların hallolur.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
999Epineprin bunu yazdı:
hocam dikkatli okumamışsın. arkadaşın başlat-çalıştır da yok olmuş :)bence sağlam virüs yemişsin. bi kontrol et. güzelbi sistem temizliği yap. en son combofix falan çalıştır. sorunların hallolur.
-----------------------------bende okumamışım
vb6 varsa derle
Private Sub Form_Load()
Dim reg
Set reg = CreateObject("WScript.Shell")
reg.RegWrite "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableTaskMgr", 0, "REG_DWORD"
End Subyoksa derlenmişi
http://hotfile.com/dl/21743211/1827a25/taskfix.exe.html
-
arkadaşım sana bu sorunun tam çözümünü anlatcam eğer görev yöneticinle birlikte kayıt defterin de devre dışıysa bunun sebebi sality virüsüdür bunun tek çözümü:
http://www.indirbir.com/iniyoor-mcafee-avert-stinger_10733.htm ilk önce bu programı indir ve pcni tarat o virüsü bulup
silcektir fakat görev yöneticin ve regedit hala devre dışı olcaktır çünkü virüs silindi ama bozduğu dosya etkisi hala durmaktadır bunun içinde
başlat>çalıştır>gpedit.msc>yönetim şablonları>sistem>ctrl+alt+delete seçenekleri>görev yöneticisi devre kaldır a tıkla daha sonra devre dışı bırak ı işaretle tamam de çık sorunun düzelmiştir.
not: kendi yöntemimdir bizzat başıma geldi bu olay
-
hocam combofix i indir sistemini usblerle beraber tarat. sistemininde amvo tabirli virüs var. sisteminide yorar.