Görev Yöneticisi Devre Dışı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Selamun Aleyküm ;

Öncelikle Hepinize Hayırlı Akşamlar.

Sorunum ctrl-alt-delete görev yönetici hiç bir şekilde çalışmıyor forumda konu vardı  başlat çalıştırdan uygulanıyodu benim başlat çalıştır da görünürde olmadığı için konu açayım dedim.

işlh anlata bilmişindir.

şimdiden tşküler. !

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

http://www.recoverdatasoftware.com/tools/TaskManagerFix.exe

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.recoverdatasoftware.com/tools/TaskManagerFix.exe

tşkürler ederim 1 haftadır bakıyorum bide bi yazmışlar roman. yok şurdan yok burdan

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    999Epineprin
    999Epineprin's avatar
    Erkek

programa gerek yok aslında

çalıştırdan gpedit.msc > Kullanıcı yapılandırması>Yönetim şablonları>Sistem>Ctrl Alt Delete seçenekleri>GörevYöneticisini Devre kaldır > Devre dışı butonunu işaretliyip tamam diyerekde yapabilirsin.

Karpuzu kabuğuyla,avradı donuyla..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

999Epineprin bunu yazdı:

çalıştırdan gpedit.msc > Kullanıcı yapılandırması>Yönetim şablonları>Sistem>Ctrl Alt Delete seçenekleri>GörevYöneticisini Devre kaldır > Devre dışı butonunu işaretliyip tamam diyerekde yapabilirsin.

Bak bu daha iyiymiş eyvallah. 

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Buda alternatif :)

Çalıştır > regedit (enter)

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableTaskMgr anahtarını bul

1 olan değeri 0 yaparsan düzelir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

999Epineprin bunu yazdı:

hocam dikkatli okumamışsın. arkadaşın başlat-çalıştır da yok olmuş :)

bence sağlam virüs yemişsin. bi kontrol et. güzelbi sistem temizliği yap. en son combofix falan çalıştır. sorunların hallolur.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

999Epineprin bunu yazdı:

hocam dikkatli okumamışsın. arkadaşın başlat-çalıştır da yok olmuş :)

bence sağlam virüs yemişsin. bi kontrol et. güzelbi sistem temizliği yap. en son combofix falan çalıştır. sorunların hallolur.

bende okumamışım

vb6 varsa derle

Private Sub Form_Load()
    Dim reg
    Set reg = CreateObject("WScript.Shell")
    reg.RegWrite "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableTaskMgr", 0, "REG_DWORD"
    End Sub

yoksa derlenmişi

http://hotfile.com/dl/21743211/1827a25/taskfix.exe.html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

arkadaşım sana bu sorunun tam çözümünü anlatcam eğer görev yöneticinle birlikte kayıt defterin de devre dışıysa bunun sebebi sality virüsüdür bunun tek çözümü:

http://www.indirbir.com/iniyoor-mcafee-avert-stinger_10733.htm  ilk önce bu programı indir ve pcni tarat o virüsü bulup

silcektir fakat görev yöneticin ve regedit hala devre dışı olcaktır çünkü virüs silindi ama bozduğu dosya etkisi hala durmaktadır bunun içinde

başlat>çalıştır>gpedit.msc>yönetim şablonları>sistem>ctrl+alt+delete seçenekleri>görev yöneticisi devre kaldır a tıkla daha sonra devre dışı bırak ı işaretle tamam de çık sorunun düzelmiştir.

not: kendi yöntemimdir bizzat başıma geldi bu olay

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hocam combofix i indir sistemini usblerle beraber tarat. sistemininde amvo tabirli virüs var. sisteminide yorar.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 1890 Toplam Mesaj: 10