Görev Yöneticisi İptal Oldu
-
arkadaşlar bi virüs bulaştı pcye görev yöneticisini iptal etti."Görev yöneticisi,yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" diyo.Başlat çubuğuna sağ tıklayınca silik yani inaktif konumda duruyo.Nasıl tekrardan aktif edebilirim veya bu virüsü silebilecek bi program var mı eseti denedim ama bişey çıkmadı.
-
-
sistem geri yüklemeyi dene :|
-
eyvallah kardeşim verdiğin pro geri getirdi
bide klasör seçeneklerinide silmiş onuda halledebilir miyiz acaba yoksa sistemi geri mi alsam
-
yok denemedim bi denerim bide sizde dllhost.exe diye bişey çalışıyo mu bakarmısınız arkadaşlar
-
gizli klasör sorunu ise
http://rapidshare.com/files/208492424/KlasorSecenkeriFix.rar.html
-
yok yüklü olan windows ta adamlar sağ tuşa eklemişler zaten gizli dosyaları göstermek için bi menü ama klasör seçeneklerinide zaten genelde gizli klasörler
için kullanıyodum o kadarda önemli değil sağolasın
-
kayıt defteri düzenlemede devre dışı bırakılmış yok mu bu virüsü bilen arkadaşlar format atayım esetinde bişey bulduğu yok
-
başlat > çalıştır > gpedit.msc
Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem > Ctrl+Alt+Del Seçenekleri > Görev Yöneticisini Devre Kaldır > Devre Dışı (Görev Yöneticisini Etkin Hale Getirir.)
Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem > Kayıt Defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle > Devre Dışı (Kayıt Defterini erişilebilir hale getirir.)
Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > Windows Gezgini > Klasör Seçenekleri öğesini Araçlar menüsünden kaldırır > Devre Dışı (Bu da klasör secenekleri icin.)