Görev Yöneticisi İptal Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bi virüs bulaştı pcye görev yöneticisini iptal etti."Görev yöneticisi,yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" diyo.Başlat çubuğuna sağ tıklayınca silik yani inaktif konumda duruyo.Nasıl tekrardan aktif edebilirim veya bu virüsü silebilecek bi program var mı eseti denedim ama bişey çıkmadı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    http://www.recoverdatatools.com/tools/TaskManagerFix.exe

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek
    sistem geri yüklemeyi dene :|

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

eyvallah kardeşim verdiğin pro geri getirdi

bide klasör seçeneklerinide silmiş onuda halledebilir miyiz acaba yoksa sistemi geri mi alsam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    yok denemedim bi denerim bide sizde dllhost.exe diye bişey çalışıyo mu bakarmısınız arkadaşlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

gizli klasör sorunu ise

http://rapidshare.com/files/208492424/KlasorSecenkeriFix.rar.html

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

yok yüklü olan windows ta adamlar sağ tuşa eklemişler zaten gizli dosyaları göstermek için bi menü ama klasör seçeneklerinide zaten genelde gizli klasörler

için kullanıyodum o kadarda önemli değil sağolasın 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    kayıt defteri düzenlemede devre dışı bırakılmış yok mu bu virüsü bilen arkadaşlar format atayım esetinde bişey bulduğu yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

başlat > çalıştır > gpedit.msc

Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem > Ctrl+Alt+Del Seçenekleri > Görev Yöneticisini Devre Kaldır > Devre Dışı (Görev Yöneticisini Etkin Hale Getirir.)

Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem > Kayıt Defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle > Devre Dışı (Kayıt Defterini erişilebilir hale getirir.)

Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > Windows Gezgini > Klasör Seçenekleri öğesini Araçlar menüsünden kaldırır > Devre Dışı  (Bu da klasör secenekleri icin.)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 3924 Toplam Mesaj: 10