Görew Yöneticim Bi Kaç Aydıe Erişilemio ?
-
windows xp de gorew yoneticim kapalı hiç açılmıo .C/windows dan buldum exe dosyasını yine olmadı ama bilgisayara başka bi kullanıcıdan girince açılıo.oburturlu gorew yoneticiniz yoneticiniz tarafından erişimi engellenmiştir.nasıl duzeltceimi bilen warsa yardım istiorum.....
-
büyük ihtimal virüslenmiş işte basın formatı
-
güwenlik modda açıp administrator oturumundan açın sonrada temiz bi virüs taraması yaptır ... olmadı yedeklenecekleri yedekle c ye sonrada oturumları sil tekrar oluştur
-
güvenli modda administratorda aç denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimini aç soldan kullanıcı ve gruplar ordanda usersi seç , kullanıcı adını listeden bulup sil ve yeni bir kullanıcı olustur.mümkünse sildiginle aynı adda olmasın
-
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=38803 senin derdinin ilacı burda
-
hoca başlat çalıştır de regedit yaz registryden
HKEY_CURRENT_USER
Software Microsoft Windows CurrentVersion Policies System
gir
DisableTaskMgr değerini sil yada 0 yap..
-
Tayok bunu yazdı:
-----------------------------hoca başlat çalıştır de regedit yaz registryden
HKEY_CURRENT_USER
Software Microsoft Windows CurrentVersion Policies System
gir
DisableTaskMgr değerini sil yada 0 yap..
tebrik ederim arkadaşım harbi çozdum olayı 0 yapınca bişi olmuo ama direk sildim hemen açıldı 7 aydır gorew yoneticisi kullanmıodum başka programlarla iş yapıodum görew yöneticisinin yapcagı için çok teşekkur ederim...saygılar
-----------------------------
Toplam Hit: 1235 Toplam Mesaj: 7