folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Görme Engellilere Hazırlanmış Site

Görme Engellilere Hazırlanmış Site

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Türkiye'de bir ilke imza atılarak görme engelliler için internet sitesi hazırlandı.

http://www.seslegorme.com

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    şimdi görme engelli adam bu siteye nasıl girmeye calışacak?

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

_NEO_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    şimdi görme engelli adam bu siteye nasıl girmeye calışacak?

orasıda var dimi şöyle yapalım birisini bulsun ( lan hasan gel lan buraya şu siteye girdir beni desin he ondan sonra tamamdır=) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Gereksiz birşey bence 3-5 bayat haber var.Ulaşılmasıda zor.Engelli olan bir kişi radyoyu açar dinler haberleri zaten.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    Gereksiz birşey bence 3-5 bayat haber var.Ulaşılmasıda zor.Engelli olan bir kişi radyoyu açar dinler haberleri zaten.

kesinlikle oda olmadı hiç yoqtan tv izler sonçta ses var :) 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    laa görme engellilere göre bilgisayarlar var hiç mi duymadiniz ya
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Gayet güzel bir site olmuş , pek inceleme fırsatım olmadı 56k ile bağlı olmama rağmen gayet hızlı geldi site , ama haberler çok eski haberler biraz güncellenmesi lazım biraz değil baya ( Kyoto da kalmış halen... ) sanki biraz sponsor arıyor gibime geldi :)
    Şöyle bi bakarsak gereksiz yüzlerce hack huck sitesi açılacağına bu şekil en azından yararlı bir projeye destek verilse , çok zor değil internethaber gibi bir siteden sesle telafuz edipde koymak nasıl desem zor ama gerçekten yararlı bir proje olur. Gerçi bu siteyi yapanda yaratıcı değildir vardır kesin Altı Nokta Görme Engelliler derneğinin açmış olduğu bir site.

Görme Engelli deyince aklıma bir anım geldi.

Ortaokuldayız hangi sınıf hatırlamıyorum. Ankara Hacı ömer tarman anadolu lisesinde geçiyor bu olay.Vatandaşlık hocası bir sınav yaptı; sınavda "sakatlar" gibi bir tanım yapmıştı bir sorusunda soru 50 puandı , soruya cevap bile vermeden "sorunuz yanlıştır. Engelli yazmanız doğru olacaktır , sakat gibi bir tanım yanlış olduğundan soruya cevap vermek istemiyorum" gibi bir cevap vermiştim hoca ayrı teşekkür ettiydi :) 100 alıp çıktımdı :)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Benimde İşime Yarayacak, Okuyamacağıma DinLerim :D

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 911 Toplam Mesaj: 8