Görme Engellilere Hazırlanmış Site
-
Türkiye'de bir ilke imza atılarak görme engelliler için internet sitesi hazırlandı.
http://www.seslegorme.com -
şimdi görme engelli adam bu siteye nasıl girmeye calışacak?
-
_NEO_ bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi görme engelli adam bu siteye nasıl girmeye calışacak?
-----------------------------orasıda var dimi şöyle yapalım birisini bulsun ( lan hasan gel lan buraya şu siteye girdir beni desin he ondan sonra tamamdır=)
-
Gereksiz birşey bence 3-5 bayat haber var.Ulaşılmasıda zor.Engelli olan bir kişi radyoyu açar dinler haberleri zaten.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Gereksiz birşey bence 3-5 bayat haber var.Ulaşılmasıda zor.Engelli olan bir kişi radyoyu açar dinler haberleri zaten.
-----------------------------kesinlikle oda olmadı hiç yoqtan tv izler sonçta ses var :)
-
laa görme engellilere göre bilgisayarlar var hiç mi duymadiniz ya
-
Gayet güzel bir site olmuş , pek inceleme fırsatım olmadı 56k ile bağlı olmama rağmen gayet hızlı geldi site , ama haberler çok eski haberler biraz güncellenmesi lazım biraz değil baya ( Kyoto da kalmış halen... ) sanki biraz sponsor arıyor gibime geldi :)
Şöyle bi bakarsak gereksiz yüzlerce hack huck sitesi açılacağına bu şekil en azından yararlı bir projeye destek verilse , çok zor değil internethaber gibi bir siteden sesle telafuz edipde koymak nasıl desem zor ama gerçekten yararlı bir proje olur. Gerçi bu siteyi yapanda yaratıcı değildir vardır kesin Altı Nokta Görme Engelliler derneğinin açmış olduğu bir site.Görme Engelli deyince aklıma bir anım geldi.
Ortaokuldayız hangi sınıf hatırlamıyorum. Ankara Hacı ömer tarman anadolu lisesinde geçiyor bu olay.Vatandaşlık hocası bir sınav yaptı; sınavda "sakatlar" gibi bir tanım yapmıştı bir sorusunda soru 50 puandı , soruya cevap bile vermeden "sorunuz yanlıştır. Engelli yazmanız doğru olacaktır , sakat gibi bir tanım yanlış olduğundan soruya cevap vermek istemiyorum" gibi bir cevap vermiştim hoca ayrı teşekkür ettiydi :) 100 alıp çıktımdı :)
-
Benimde İşime Yarayacak, Okuyamacağıma DinLerim :D