Görsel Setleri Win 7 De Nasıl Aktif Edebilirim
-
bu güne kadar xp kullanıyordum ve elimdeki java görsel cdlerni kolay aktive edebiliyordum gecen sene bi arkadaş vistada aktive edemedim ve bende şimdi win 7 kullanıyorum ve aktivasyon problemi yasıyorm müridlerden biri aktive etmiş fakat ses yokmuş sanırım ben codek kullanmama ragmen kapalı alanlarda değil ses görüntü bile yok
-
görsel eğitim setleri mi nette olan eger oysa
görsel exe e yada uygulamaya sag tıkla yönetici olarak calıstır de sonra telefondan kayıt yap.
-
Yönetici olarak çalıştır daha sonra Yardım seçeneğinden lisans işlemlerine gelin oradan telefon ile aktif yapı seçiniz karşınıza gelen yere 20 ile 25 arası rakam sallayın(rasgele yazınız) ileriyi tıklayın sonra gelen ekrana 10 haneli bir rakam daha sallayın (yani yine rasgele bir sayı) işlem tamamdır bütün videoları tam kapasite ile izleyebilirsiniz.
-
imlegend bunu yazdı:
-----------------------------
Yönetici olarak çalıştır daha sonra Yardım seçeneğinden lisans işlemlerine gelin oradan telefon ile aktif yapı seçiniz karşınıza gelen yere 20 ile 25 arası rakam sallayın(rasgele yazınız) ileriyi tıklayın sonra gelen ekrana 10 haneli bir rakam daha sallayın (yani yine rasgele bir sayı) işlem tamamdır bütün videoları tam kapasite ile izleyebilirsiniz.
-----------------------------hiç tınlamadı bile program
-
bendeki set temel java görsel eğitim seti ve eğitim setinin adresi bu www.gorselegitim.com eğer sendeki sette bu ise çalışması gerekir. sen ilk girdiğin rakamı 20 ile 25 arasıda yapabilirsin. sonraki yine 10 tane olacak. bende win7 kullanıyorum bu setler çalışıyor.
-
bir sanal cd sürücüye yükle iso dosyasını,çünkü winrarın son versiyonları varsa iso yu winrar dosya biçiminde görüyor ve sende direk exe ye tıklıyorsundur. power iso yada daemon tools,alcohol %120 gibi programlarından birini kur. sonra isoyu sanal sürücüye at.sonra cd roma sağ tıklayıp aç,exeden gorsel.exe yada playerbilmemne.exe yi sağ tıklayarak yönetici olark çalıştır, işte lisans işlemlerini rastgele yap hallolur, bi kaç rakam girmen yeterli
ses konusunda söylemek istediğim bişey var, vista ve win 7 de bu sorun var,otomatik olarak ses kısılıyor.bunu önlemek için, exe açıldığında ses tam olarak kısılmadan, windowsun ses ayarlarını açın,orda tüm ses ayarlarını görürsünüz, aşağı inen kısmı yukarı doğru çekip bırakın, bu şekilde inmez ve rahatça izleyip dinlersin