Görünmeyen Cd Rom

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek

İflah olmaz bir bilgisayarım var. gerçi memnunum, ucuz ve basit birşey... Lakin son dönemlerde cd romu kafasına göre donanım olarak görmemeye, bios da bile göstermemeye başladı. Bazen kendiliğinden çalışır hale geliyor. Bu sorunu nasıl düzeltebileceğim bilgisi olan var mı acaba?

iyi biri değil... TBT
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Hoca aynı sorunu bende yaşıyordum kasayı açıp CD ROM a giden data ve elektrik kablolarını kontrol et özellikle elektirk kablosunu çok çıkarıp taktıysan ona yoğunlaş muhtemelen çözülür problemin.

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek

Laptop için cd romların elektrik ve data aksamlaırnı barındıran adını bilmiyorum plastik kablolardan satılırmu ayrıca

iyi biri değil... TBT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Hoca ben masaüstü için söyledim laptop için bi fikrim yok malesef...

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

dizüstüde muhattap olabileceğin bir kablo yokki ... soketlidir direk girer ... hep derim thinkpad alın diye almazsınız sonra uğrasırsınız böyle ... gerçi thinkpadlerde yavaş ama ... ahh w700ds ahhh ... ne zaman benim olacan ...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 1145 Toplam Mesaj: 5