folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Görünmeyen Düşman Ve Çöküş-Zahide Uçar

Görünmeyen Düşman Ve Çöküş-Zahide Uçar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Anlaşılması ve okunması gereken güzel bir bakış açısı.

Değerli okurlar, sizlerden epey uzak kaldım. Bazen uzaklaşmak, kendini topraklamak insana iyi geliyor. Nesimi der

ki:

Gah çıkarım gökyüzüne, seyrederim alemi,
    Gah inerim yeryüzüne, seyreder alem beni.

Evet, bazen geri çekilip yangın alanından uzaklaşmak lazım ki, resmin bütününü görebilelim. Ne yazık ki gördüğüm

resim hiç de iç açıcı değil.

AKP iktidara geldiğinden beri gerilim üzerine siyaset yürütüyor. Ülkede kutuplaşmalar bu noktaya hiç gelmemişti.

Ülkede itibarsızlaştırılmayan bir kurum kalmadı.

Siyaset ve basın zaten itibarını kaybetmiş, güven konusunda yerlerde sürünüyordu.
    Sıra ile diğer devlet kurumları polemik konusu yapıldı.

Polis , YARGI VE TSK…

Polis içinde var olduğu söylenen Fetullahçı kadrolaşma ile polise olan güven sarsıldı.

Kapatma davası ve Ergenekon davası ile yargı itibar kaybetti.

Özden Paşa’nın sözde darbe günlükleri ve Başbakan’ın Özden’in eşine kamulaştırma kıyağı… Örnek’in oğlu Burak

Örnek'in AKP bağlantıları… Diğer oğul Tolga Örnek Çanakkale ile ilgili bir film yapmıştı. Film daha çok Anzaklar ve

işgal askerlerinin mektuplarına yer veriyordu. Adı da “gallipoli” gibi bir garabet isimdi. Atatürk’e çok az yer

verilmişti. Anzaklar filmi öyle sevdiler ki, Avustralya Genel Valisi tarafından Tolga Örnek “Order of Australia”

madalyası ile ödüllendirildi. O zamanlar “bu nasıl asker çocuğu” diye şaşırmıştım. Cevabı bu günlere gelerek

öğrendik. Fatih Altaylı bir yazısında Özden Örnek’in darbe günlüklerine ilaveler yapılarak gerekli yerlere oğul Burak

Örnek’in verdiğini ima eden bir yazı yazdı. Bu bilgi kendisine bir asker tarafından verilmişti. Bilgiyi veren asker

diyor ki:"Burak Örnek'in ilişkilerini takibe almak lazım.Pazar günleri hangi NATO müteahidiyle buluşuyor. Kimlerle

arkadaşlık ediyor. Kimlere takılıyor. Kimlerle çalışıyor. Babası emekli olduktan sonra çalıştığı şirketten ayrılmak

üzere idi. Sonra birdenbire darbe günlükleri ortaya çıktı..."  Özden Örnek’in suskun kalışı da adeta söylenenleri

teyit ediyor. Ve bu günlük olayından sonra oğlun düzelen işleri… Varsayılan günlüklerin sahibinin sorgulanmayışı…

Sonra Büyükanıt ve Başbakan arasında pazarlık konusu yapıldığı basına yansıyan Dolmabahçe mutabakatı (!)…

Paşanın eşinin harcamalarının Başbakan tarafından bir dosya halinde Büyükanıt’a verilerek pazarlık yapıldığı

iddiaları…

Ülke öylesine tımarhane’ye dönmüştü ki, insanlar bu durumu normal karşılıyorlardı. Oysa bu durumda Başbakan

“şantajcı” durumuna düşüyordu ki, bunu yapana Başbakan değil, mafya lideri denirdi. Siz bir Başbakan düşünün

ki, kendine bağlı kurum çalışanları hakkında dosya hazırlayıp bunu şantaj aracı olarak kullansın. Böyle bir

Başbakan irticadan değil, bulunduğu makamın güç ve yetkisini kullanarak, insanlar hakkında “kötü niyetle” bilgi

oluşturmak ve bir mafya-çete lideri gibi “zamanı gelince kullanmak üzere” işleme koymamaktan yargılanır. Aklını

laiklikle bozmuş, sistemin ve oyunun bir parçası haline gelen salakların bu rezaleti görmeleri mümkün değildir.

Zaten görselerdi, Filiz Büyükanıt böyle bir harcama yaptı mı diye tartışmak yerine “şantajcı” bir Başbakan olur mu

diye tartışırlardı. Eğer Filiz Büyükanıt’ın harcamalarında bir usulsüzlük var idi ise, bu usulsüzlüğün gereğini

zamanında yapmayan Başbakan zaten görevini kötüye kullanmış, suçluyu korumuş olur.

Tam bunlar olurken Büyükanıt’a alınan çok özel donanımlı araç tartışma konusu oldu. Aslında bu araç konusu ve

medyada yer alma şekli yürütülen “sinsi bir planın” parçası idi.

Çuval olayı, Dağlıca baskını, sınır ötesi harekatta “ABD dönün dedi diye operasyonun gününden önce bitirildiği”

söylemleri… Operasyon öncesi YouTube düşen operasyon ile ilgili bir komutanın görüntüleri… Medya aracılığı ile

yapılan bu servisler ”askerin güvenlik açığı var, kendi bilgilerini korumaktan aciz, bizim sandığımız gibi değil,

askeriyenin de içi boşmuş” fikirlerinin oluşmasına neden oldu.

Bu olumsuz söylentiler, içeri alınan komutanlar ve aşağı tükür sakal, yukarı tükür bıyık konumuna düşürülen

asker… Böylece TSK üst kademesi de itibar kaybına uğrayan kurumların içinde yerini aldı.

Bu arada neler oldu? Ergenekon adlı garabet operasyon ve kapatma davası ile ilgili tuhaflıklar “YARGI”ya olan

güveni sarstı. İki davaya da siyaset bulaştı. Böylece yargı da itibar kaybeden kurumlar arasında yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı Makamı’na gelince…

Bu helva da çok su götürür… Cumhurbaşkanı Arap Kralı’nın oteline giderek

o kurumun ciddiyetini fena halde zedeledi. Kraliçe’nin savaş gemisinde kendilerine biat ederek “Kraliyet Nişanı”

almayı hak etti. Tarafsız olması gereken bir Cumhurbaşkanı olarak ülkenin değil, AKP’nin Cumhurbaşkanı gibi

davrandı. Konukları nedense hep yandaşlardı. En son olarak hapisten meclise taşınan bebek katili hayranı bir

bayanı Cumhurbaşkanlığı konutunda ağırlayarak sıfırı tüketti. Çıkarılan ve kendi onayladığı emeklilik yasasından 15

yaşındaki oğlunun mağdur olmaması için sigorta ettirilmesi kendi çıkarlarını nasıl koruduklarının göstergesidir.

AKP iktidarı askere yapılan hiçbir taaruza sesini çıkarmadı. Sorumlular hakkında araştırma yapıldığı duyulmadı. PKK

Ankara’nın göbeğinde toplantılar yaptı, Türk Polisi kapıda güvenliklerini sağladı. Bu arada şehit cenazeleri gelmeye

devam etti. Zaten şehit cenazelerine katılıma ve protosto edilmesine yasak gelmişti. Şehit haberleri

sıradanlaştırıldı ve gazetelerin 3.4. sayfalarında kendine yer bulabildi. DTP’lilerin tehditleri ve federasyon talepleri

hükümetçe görmemezliğe gelinerek insanlar alıştırıldı.

Yabancılar ülkemizin iç işlerine sürekli karıştıkları halde iktidar bunlara cevap vermeyerek manda devletinin manda

hükümeti gibi hareket etti. Bu durum zihinsel dönüşüm projesinin adım adım yürütülmesine sebep oldu.

Ergenekon soruşturması gelecekte üniversitelerde ibret olarak ders diye okutulacak bir iddianamedir.
    Soruşturma ve tutuklamalar bir kısım medya ile birlikte yürütülüyor kanaatinin oluşmasına sebep oldu. Sanıklar

mahkemeye çıkmadan suçlu konumuna düşürülüp hukuk hukuksuzlaştırıldı. Son olarak da içeri alınanlar ve o

insanlarla konuşan herkesin kimliği, telefonları ve adresleri Zaman ve Sabah gazetelerinin internet sayfalarından

yayınlanarak bu insanlar adeta hedef haline getirildi. Bu iddianame aynı zamanda bir fişleme halini alırken ve

böyle bir durum bu bilgiyi veren Savcı ve Başsavcı’nın alınmasını gerektirirken, İçişleri ve Adalet Bakanı durumu

seyretmekle yetinerek suça ortak oldular.

Taraf Gazetesi’nin Ergenekon soruşturmasını bahane ederek attığı “1923'te kuruldu, 2008'de arınıyor." başlığı ise

nerelere geldiğimizin açık delili idi. Yani Cumhuriyet’in kuruluşundan arınıyorlar… Kurtuluyoruz diyememiş

emperyalizmin beslemeleri. Taraf'a devlet reklamları da verildiğine göre Taraf'ın taraflarının sadece dışarıda

olmadığı da aşikardır.

Toplumda her kurumun itibarsızlaştırılması sistemli yürütülen bir projedir ve bilerek ya da bilmeyerek birçok insan

bu projeye el vermiştir. Her olayda aslında olayın kahramanlarına değil de, arka yüzde “telkin eden” kim varsa

ona iyi bakmak lazım. Mesela Büyükanıt’a o arabanın alınmasını kim telkin etti? Sonra medyaya servisi kim yaptı?

Keşke Büyükanıt Paşa bu oyunu görebilse idi.

Bu özeti niye çıkardım? Ülke çökertiliyor, değiştiriliyor. Ve bu değişim hiç sözü edilmeyen bir ülke istihbaratınca

yapılıyor.

Fehmi Koru ne dedi? Ergenekon Operasyonu kararı ABD’de Bush-Tayyip görüşmesinde alındı dedi değil mi? Bizler

bir ince noktayı kaçırdık. Fehmi Koru bu söz ile Başbakan’ı refüze ederken başka bir devleti saklıyordu. Hükümet

yanlısı olan ve parti basın sözcüsü görünümünde olan bu zat bu bilgi ile Başbakan’ın itibar kaybedeceğini bilmez

mi? Biliiiir… Kendileri Abdullah Gül’ün ev arkadaşıdır ve ikisi de İngiltere EXSTER  okulu mezunudur. Abdullah Gül’ün

Kraliyet nişanı… Fethullah Hoca’nın İngiltere Lordlar Kamerası’ndan aldığı paye…

Ergenekon iddianamesinde Tayyip Bey’in hakkında birçok iddia yer alırken Abdullah Gül hakkında hiçbir iddianın yer

almayışı normal midir? Herkes hakkında konuşulurken Abdullah Gül hakkında hiçbir iddiada bulunulmamış mıdır

yoksa “özenle” yazılmamış mıdır?

İstihbarat Dairesindeki Fethullahcı kadrolaşma iddialarını da hatırlarsak, taşlar yerine oturmuyor mu?

Evet sevgili dostlar, İngiliz İstihbaratı her zamanki soğukkanlı yaklaşımı ile kendini deşifre etmeden, ABD ve İsrail’i

hedef yaparak hedefe ilerliyor. Çanakkale’de denize dökülmesinin intikamını ve 100 yıllık hedefini kendince

gerçekleştiriyor. Ve Kraliçe’nin Marmara’ya izinsiz demirlediği Savaş gemisi bu bağlamda anlam kazanıyor. İngiltere

şimdilik haklıdır(!) Türkiye’ye Maliyeden Sorumlu Bakan Yaptığı İngiliz Vatandaşı Mustafa Şimşek ve Kraliyet nişanlı

Gül vasıtası ile en yüksek düzeyde Çanakkale geçilmiştir. Ali Kemal’in Torunu’nun Kraliçe’ye takdimi

Taraf’ın“1923’te kuruldu, 2008’de arınıyor” başlığını niye atabildiğinin göstergesidir.

Bir hikaye ile yazımızı bitirelim:

Bir at sineğinden bahsedilir. Bu sinek atın derisinden içeri girer ve orada yumurtlamağa başlarmış. At bu evrede

sağlamdır. Sinek atın derisi altında çoğalmaya devam eder ve sonunda at birden dört ayağı üzerinde çöker ve

ölürmüş.

Siz atı Türk Devleti, sineği de o malum istihbarat örgütü ve içeride ki kozalar olarak düşünün. Ve büyük resmi

görün. Sinekler yeterince üremedi mi dersiniz?

Sağlıkla kalın, hep uyanık kalın…

Kaynak: Zahide Uçar

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    bıktım artık böyle yazılardan..nerde hack sitesi TBT???
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Önemli Önemli dedin girdik zaten uzun yazı sittin sene okumam hızlı göz gezdirdim akp TSK gördüm demekki okunacak bişi değilmiş dedim :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

sivil_padisah bunu yazdı:
    -----------------------------

Bıktıysan okumazsın hoca.gerçekleri okumak,bilip de ilerlemek var bir de bilmeden ilerlemek var. Seçimini yaparsın bilip de ilerlemek isteyenlere engel olmazsın olur biter.

copy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

gerçek hayatı hack ediyoruzz biz:P (bence de anlamsız oldu cümle ama kastedilen anlaşılmıştır :P)

kim demiş tbt hack sitesi diye hem :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:

Bıktıysan okumazsın hoca.gerçekleri okumak,bilip de ilerlemek var bir de bilmeden ilerlemek var. Seçimini yaparsın bilip de ilerlemek isteyenlere engel olmazsın olur biter.

Hep aynı tip uzun uzun siyaset yazıları..

TBT bilindik forumlar gibi olmasın .  .  .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Önyargıdan uzak konuya bakmalısın bence.Önce oku sonra siyaset yazısı mı,bilmem ne yazısı mı anlarsın,sonra bu yazdıklarınla okuduğundan çıkardığın anlamı karşılaştırırsın.İster oku ister okuma birader.Okuyana mani olma o zaman. :|

Bilindik forumlardan çok farklı bu ortam.Belli yenisin.Zamana bırak bazı şeyleri.Daha iyi anlarsın.

copy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

spyrex bunu yazdı:
    Önyargıdan uzak konuya bakmalısın bence.Önce oku sonra siyaset yazısı mı,bilmem ne yazısı mı anlarsın,sonra bu yazdıklarınla okuduğundan çıkardığın anlamı karşılaştırırsın.İster oku ister okuma birader.Okuyana mani olma o zaman. :|

mani olmuyorum zaten

BUYRUN . . . okuyun 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:

Heee demek ki neymiş ? Beğenmeyenlerde varmış.. Hocam benım yorumum postun içeriğiyle falan değil ama o baştaki "Önemli !" ibareside neyin nesi ? Vb Forumlarda Topik mi sabitliyorsun ? Benim için önemli değil,okumadım,oldu bitti..

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Ya okumazsanız okumayın.Verilmek istenen mesajdan uzak basit şeylere takılı kalıyorsunuz.Ben önemli gördüm,herkesin okuması ve bir şeyler çıkarması gerekir diye düşündüm ve buraya paylaşımda bulundum.Zaten ben kimsenin beğenmesini veya ilgi göstermesini beklemiyorum ki.Ben sundum değerlendirmek size kalmış.

Bazı şeyler de umrunuzda değilse okumayın dayı.:|

copy
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Hocam hala okumak meselesindesin, böyle muhabbeti uzatıp topiğini kirletmek istemiyorum pm atardım fakat benimde bu yazdıklarım hakkında herkesin düşünmesini istiyorum...

Küçük şeylere takılıyorsunuz dediğin şey Topiğin önüne Önemli !! ibaresi koymak peki bu neden küçük birşey değil ;Başında Önemli ! ibaresi olan topikler yönetim tarafından açılır ! Bu kural olarak bir zamanlar sağ tarafta akan yazıda yazıyordu şimdi yazmaması bunun yasak olmadıgı anlamına gelmez zira

http://www.tahribat.com/rulelist.asp 2.Madde der ki ;Kuralların içerisinde, "Sitede at koşturmak yasaktır", "Sitede amuda kalkmak yasaktır" yazmaması, sitede at koşturulabileceği yada amuda kalkılabileceği anlamına gelmez. Buraya herşeyin yazılması beklenemez. Normal bir insan evladının, adam akıllı oturup düşündüğünde, "bunun yazılması - cizilmesi - kullanılması yasaktır", diyebileceği herşey yasaktır. Bu düşüncesizlik sonucunda sitede uyarı alabilir, banlanabilir ve erişiminiz engellenebilir. Sitede yapacağınız herşey kendi sorumluluğunuz altındadır ve herşey sizi direk bağlayıcıdır. Yaptırım hakkı admin ve modlara aittir ve bu sorgulanamaz

Umarım şimdi anlatabilmişimdir.Yazdıklarına önemsiz diye bir şey demiyorum ben,Buraya devlet sırrınıda yazabilirsin ama ilgilenen var ilgilenmeyen var benim dikkatini çekmek ve şiddetle anlamanı istediğim nokta ; Topiklerin önüne "Önemli !!!" gibi ibareler getirmeyelim önemli göreceli bir kavramdır.Bir müridin amacı herkese hitap edebilen mesaj yazmak,postlar atmak olmalıdır.Bu konuyu çok küçük birşey gibi görüyor olabilirsin ama inan hocam Tbt deneyimimden biliyorum öyle değil,bu konuda site müdavimlerinede danısabilirsin eğer beni topiğini mahvetmeye calısan,ön yargılı biri olarak görüyorsan.. Ben sadece müritlerin sitede uzun soluklu olabilmesi için gereken felsefeyi anladıgım kadarıyla anlatmaya calısıyorum.Mesele yazının içeriği değil.. Son cümlemide topiğin başına koyduğun Önemli ! yazısına hitaben söyledim yoksa bu benim için önemsiz bir yazı değildi..

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 1395 Toplam Mesaj: 11