Görünmez Yazı Yardım
-
arkadalar bu büyük hazine filminde nicolas cage bir sıvı yapıyodu sonra mavi ışıkta gözüküyodu sadece bunu nasıl yapabliriz
-
Limon suyu...Bu kadar basit :)
-
bende izledikten sonra bakmıştım limon suyuydu galiba :D + bendeniz izciydim bir zamanlar liderim dediğim kişi öğretmişti ama her şeyi olduu gibi bunuda unutmuşum :) bi arada kalemler çıkmıştı mavi ışıklı :D
-
limon suyuyla yaz daha sonra mor ışıkla bak eğer mor ışık bulamazsan bi çakmak al yazdığın kağıdı yakmadan yavas yavas ateşi tutup tutp ısınmasını sagla yazılar ortaya çıkıyo
-
Sirkeylede deniyebilirsin.
-
sogan suyu yada limon suyu sonra mavi ışıkta bak
mavi ışık yoksa bildigimiz ütüyle yazının arka tarafına üstünden bi kaç sefer geç
yazılar ısıyı aldıktan bi süre sonra okunur kıvama geliyo
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
sirkeylede olur ama tuzlu su vs. bir su dökersen yazı belli olur :D fakat onun için özel kalemler var hiç belli bile olmuyor sadece mor ışıkta görünebiliyor o kalemlerden bulman gerekir. -
BuZuL bunu yazdı:
TeRRoR bunu yazdı:
sirkeylede olur ama tuzlu su vs. bir su dökersen yazı belli olur :D fakat onun için özel kalemler var hiç belli bile olmuyor sadece mor ışıkta görünebiliyor o kalemlerden bulman gerekir.
La buzul onlarda limon suyu :D Sınavlarda kullanıyoduk biz :D -
yumurtanın akıylan sarısını ayır öleee bekle patent by cem yılmaz
-
lordvader89 bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
TeRRoR bunu yazdı:
sirkeylede olur ama tuzlu su vs. bir su dökersen yazı belli olur :D fakat onun için özel kalemler var hiç belli bile olmuyor sadece mor ışıkta görünebiliyor o kalemlerden bulman gerekir.
La buzul onlarda limon suyu :D Sınavlarda kullanıyoduk biz :D
-----------------------------:D eski kopyacılardan kim kaldı...