Görüntü Hakkında ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar elimde küçük bitane araba teypleri için bir monitor var 10 inc kadar.Şimdi bu velet araba teybinden gelen görüntüyü usb girişinden alıyor.Bende bu monitoru bilgisayarımda kullanmak istiyorum.Bunun için en doğru olan bir dönüştürücü almam gerek yardım edermisiniz. Ekransız bir laptop um var onun için kullanıcam.

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Acaba çok gıcık ve dengesiz şeylermi soruyorum.2 gündür sorduğum sorulara cevap alamıyorum ??? )

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Gıcık ve dengesiz değil de biraz kompleks bir konu. Laptop monitörlerinin giriş soketleri bir sürü pinden oluşuyor. Kaldı ki sadece görüntü aktarımı değil, parlaklık ayarı, bekleme modu vs gibi şeyler de bu girişten yönetiliyor. Usb nin yapısına baktığımızda ise durum çok farklı. Yanlış hatırlamıyorsam 4 kablo var. Bunlardan 1 tanesi ground, 1 tanesi 5V besleme diğer ikisi de data. Bu datalar klasik video datası ile besleniyor olabilir.

Bende o tarz bir ekran olsaydı aracın arkasına uygun bir kamera monte eder, ekranı geri görüş monitörü olarak kullanırdım. Hatta biraz elektronik bilgin varsa bunu geri vites müşürüne bağlayıp, sadece geri vitese takıldığında devreye girmesini sağlayabilirsin. 

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
Toplam Hit: 724 Toplam Mesaj: 3