Görüntü Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Güvenli modda açtığımda normal görüntü geliyor. Ama normal modda açıldığında monitöre görüntü gelmiyor. "Entering Sleeping Mode" yazıyor. SP3 yüklü bilgisayarda. Tecrübe eden varsa çözümünü paylaşsın lütfen. Teşekkürler.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Selamlar.

Arkadaşım çok ilginç bir sorunun var. Anladığım kadarıyla bilgisayarında bir tür çakışma var.

Bilgisayar güvenli modda çalışıyor iken, çoğu işlem çalışmaz. Normal moda aldığında bilgisayarındaki bir veya birkaç işlem ekran kartın ile çakışmaya neden olmuş olabilir. En kolay çözümü format atmak.

Bilgisayarını ağ istemi ile güvenli modda açıp yedeklerini başka bilr bilgisayara veya belleğe alıp format atmanı öneririm. Çünkü sorunu düzeltmek isterken driverlarından da olabilirsin :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Teşekkür ederim kardeş. Format kaçınılmaz gibi geliyordu. Sende söyleyince girişicem artık. Sağolasın.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
Toplam Hit: 772 Toplam Mesaj: 3