folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti Dell N5010

Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti Dell N5010

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba,dell n5010 laptopum var,üzerindeki ekran kartı ise ATİ Mobility Radeon HD 5470.

Windows 7 ultimate 32 kullanıyorum,bundan önce sürekli bu hatayı alıyordum özellikle youtube gibi video sitelerinde

"Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu"

Kendi sitesinden yüklediğim driver ı gene aynı hatayı verdiriyor alete,bundan önce forum sitelerinden birinde denk gelmiş ve yüklemiştim bu ekran kartına ait driverı sorun kalmamıştı,fakat şimdi bu indirdiğim driver dosyasını bulamıyorum,bu sorunu yaşayan ve elinde driver ı olan arkadaş varsa veya çözüm üretebilecek bir mürid yardımcı olursa sevinirim,çok sinir bozucu bir durum olmaya başladı :((

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Arkadaşlar merhaba,dell n5010 laptopum var,üzerindeki ekran kartı ise ATİ Mobility Radeon HD 5470.

Windows 7 ultimate 32 kullanıyorum,bundan önce sürekli bu hatayı alıyordum özellikle youtube gibi video sitelerinde

"Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu"

Kendi sitesinden yüklediğim driver ı gene aynı hatayı verdiriyor alete,bundan önce forum sitelerinden birinde denk gelmiş ve yüklemiştim bu ekran kartına ait driverı sorun kalmamıştı,fakat şimdi bu indirdiğim driver dosyasını bulamıyorum,bu sorunu yaşayan ve elinde driver ı olan arkadaş varsa veya çözüm üretebilecek bir mürid yardımcı olursa sevinirim,çok sinir bozucu bir durum olmaya başladı :((

aynı sorun bende de vardı amd sitesinden driver bulucuyla güncel driver indirip dene olmaz ise  servisi ara ekran kartını değişsinler .

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

up

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Up :(

Toplam Hit: 912 Toplam Mesaj: 4