Görüşme Sırasında Ses Yankılanması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Erkek

Biliyorum çok tartışıldı ama bir türlü kesin çözüme ulaşamadım. Arkadaşlar vodafone faturasız hat kullanıyorum. 6303i kullanıyorum. Görüşme esnasında bazen karşı tarafın sesi kendine yankı yapıyor(vodafone-vodafone görüşmesi) daha önce de 7610 kullanıyordum bir arada kendi sesim bana yankı yapıyordu, yine hemen hemen aynı sorunlar vardı. yeni telefonumda maalesef aynı sorunlar devam ediyor. 6303 kulaklık sesini kısmayı denedim olmadı hala devam ediyor. bu telefonu da geçtiğimiz sene media markt almıştım.

sim karttan kaynaklanma olasılığı var mıdır ? sim kartta, telsim  yazıyor kaç bitlik bilmiyorum. ama eski olduğu kesin.

Bu işin kesin bir çözümü var mı ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

hacı bende karşı taraf sesi megafona alınca yankı yapıyor

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

hacı bende karşı taraf sesi megafona alınca yankı yapıyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

yine burada duymuştum dinlenmeyle bir ilgisi olabilir diye.. ama birileri de" eskiden öyle oluyordu" demişti..

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek

onun telefonla ilgisi yok galiba,bende avea hat var telefonu değiştirsem de sıkıntı sürekli var..

Toplam Hit: 1373 Toplam Mesaj: 5