Göte Parmak Adabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

evet arkadaşlar bugüne kadar dikkat etmediğimiz fakat önemli olan bu konuyu dile getirmek istiyorum. mağlumunuz çok faydalı olan şu konuyu http://tahribat.com/Forum-Tokalasma-Adabi-169781/ gördükten sonra dedim ben de önemli bir konuya parmak basayım. (ince espri dedected)

şimdi aramızda ergen arkadaşlar var yol yordam bilmeyebilirler. ben bile bazen "oha abarttım lan" hissine kapılıyorum.

göte parmak basma adabı nasıl olmalı?

parmakladığımız yakın ve samimi bir arkadaşımızsa deliğe denk gelmemesine dikkat etmeliyiz. öyle ziker gibi hayvan gibi abanmamalıyız. karıya girer gibi girmemeli parmağımız. çünkü karşımızdaki sevdiğimiz bi arkadaşımız. tam deliğe denk getirmek ibnelik olarak da yorumlanabielceği gibi diğer anlamda da ibneliktir.

ancak samimi olmamıza rağmen o aralar gıcıksak deliğe denk getirerek bir nevi intikam almış bir yandan da "akıllı ol sikerün" mesajını sübliminal olarak dayamış oluruz. (dayamaktaki çifte anlama dikkat.) parmaklarken göte bakmak cinsel arzunuzu simgeler. ipneliğe bi kayma sezinlettirir. o yüzden bakmadan götü elliyoruz bu çok önemli.

peki sevgilimize ya da fakbadimize parmak atarken nasıl davranmalıyız? eğer romantik bir ilişki söz konusuysa hayvanca abanmak romantizme balta vuracaktır. karşımızdaki de naif bir bayansa muhtemelen o gace vermeyecektir. ancak fakbadi tarzı daha az romantizm içeren ilişkilerde öküz gibi ellemek cinselliği tavan yaptıracak ve muhtemelen "ocakta yemeğim vardı" gibi bir bahaneyle acilen eve gitmesine ve sizi de yardım etmeniz için çağırmasına kamçı olacaktır. yanan yemeği ocaktan indirdikten sonra hiç beklemeden mercimeği fırına verebilirsiniz.

bunlara dikkat edelim.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

sorularınız varsa çekinmeyin gençler. burayı da sorulara cevap için alayım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Uygulama sıkıntısı çekiyorsanız askere gidin. :D

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

konuya gereken değeri verelim lütfen. biliyorum ki okuyup dersler alıyorsunuz. çekinmeyin mesaj da atın. özelden gelen sorular bitmek bilmiyorum. utanack bişey yok arkadaşlar buradan da yazın.

Prometheus tarafından 09/Ara/12 12:58 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

ah be abi çok iyi olmuş konu bizim gibi gençler sürekli tereddütte ulan o parmak çok mu ağır oldu falan gibisinden bundan sonra doğru kaynaklardan bilgi edinip ona göre parmak atacaklarına eminim , yorum yapmadan geçemedim 3 gün dinleniriz herhalde bu konudan sonra :D

edit:anasayfada çıkmıyor gelmez buna kimse :D

Lotus tarafından 09/Ara/12 13:12 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

parmak atmak önemli bir iştir. saygı gerektirir. parmak attığınız kız dönüp size tokat da atsa abilerini de çağırsa hatta bütün esnaf sopalarla çembere de alsa gerektiğinde o parmağı havaya kaldırıp, "birazdan belki o sopalarla azımı burnumu kıracaksınız; ama yıllar sonra yeni nesil beni kültür yaşatma şehidi olarak anacak ve hakettiğim değeri gösterecektir" demelisiniz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

hahahha hay allam ne guldum lan :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Gülmekten içtiğim sigara ziyan oldu. Teşekkürler mürit mühim bilgiler bunlar, açıklarımızı kapatalım. ASDGADSGA

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Orta parmak ileride duracak şekilde el düz tutularak orta hızda tüm avuçla darbeyi atarsanız , aynı anda şaplakta koymuş olursunuz. Bilgilere ekleyelim lütfen.

Anarsistherif...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Triumph bunu yazdı

parmak atmak önemli bir iştir. saygı gerektirir. parmak attığınız kız dönüp size tokat da atsa abilerini de çağırsa hatta bütün esnaf sopalarla çembere de alsa gerektiğinde o parmağı havaya kaldırıp, "birazdan belki o sopalarla azımı burnumu kıracaksınız; ama yıllar sonra yeni nesil beni kültür yaşatma şehidi olarak anacak ve hakettiğim değeri gösterecektir" demelisiniz.

tanınmayan, manita veya fakbadi olmayan kıza parmak atılmaz. atılırsa katli vaciptir. göte parmak adabında yerini geçtim konusu bile yoktur bunun.

Toplam Hit: 2643 Toplam Mesaj: 10