Goxxip Activex İ Dayamış Sitesine!?
-
-
çok ucuz bişi olmuş açıkçası bi bokluk var ama ya hacklendi mirabiliz e yada asechka buna benzer bişi olmuştu gene aynı yöntemi yedirmeye çalışıyolar yada goxxip işin bokunu çıkardı :)
-
kim bu goxxip ? ayrıca resimde activex uyarısı göremedim, bir ara sanal makineyle siteye girip test edrim çalışıp çalışmadığını
-
goxxip bundan 4-5 yıl önce icq da terör estiriyordu diyebilirim icq bitince onunda devri kapandı
resme baktığın zaman taskbarın solunda görmen mümkün
isterseniz kodlarını verebilirim ama tabikide bildiğiniz gibi şifrelerinmiş ama çözülemeyecek değil
-
OOOO goxxip gerimi dönmüş lan?
senelerdir yoktu ortalarda
ben bile hatırlayamadım başlarda ismini...
Hackin Hack olduğu zamanlarda vardı goxxip :)
-
-
epeydir vardı sitesinde :)
-
bumu eski la 200 kayıtlı :D
Creation Date: 20-Mar-2003
Expiration Date: 20-Mar-2008 -
goxxip eskiden icq olayında aşmış ortalıkta 6 lı üni bırakmamıştı.İyidir kendileri elleşmeyin
-
sadece icq dan anlardi cok havali icq lari vardi baska bir icraati yokdu denebilir ama bir cok mail in inboxlarini gormus bir sahisti :) 1@hotmail.com gibi ama hackin hack oldugu zaman degilde hacker olmadigi zaman hackerlik yapan bir arkadasimizdi bir ispanyaya gitti anlata anlata bitiremedi baris goes to spain konusu misaldir sitesindeki ama ben onun foruma index atmistim :) phpbb bypass in test etmem icin bana verdiklerinde ilk orda denemistim :)
Toplam Hit: 2587 Toplam Mesaj: 10