folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Göz Göre Göre Sıkılmadan Nasıl Yapıyorlar Hırsızlıgı Görseliyle Birlikte Buyrun Söz Sizin

Göz Göre Göre Sıkılmadan Nasıl Yapıyorlar Hırsızlıgı Görseliyle Birlikte Buyrun Söz Sizin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

waran%201%20tespitvaran%202%20kontrolvaran%203%20son%20kontrolvaran%205%20seyir%20varan%204%20alışma%20evresi

bu kadar basit 200 tl bisiklet

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

bağlayıversin bisikleti amk

belki kendisinindir? :D

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    bağlamadan bırakmış? su şişeni bile bırakmıcan bu devirde.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

ohh ne güzel işmiş yarın hemen gideyim bi bmx dükkanının önüne :|

zira 2 senedir hala alamadım mereti :|

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    o bişeymi biz bisikletleri kazan dairesine koyuyoruz arkadaşın bisikletini çalmak için kapıyı kaynak ile eritmişler içeri girip bide bisikletin zincirini kesip almışlar altı üstü bi bisiklet bu devirde 10 ytl için bile adam öldürüldüğünü hesaba kattığımızda çok garip gelmemesi gerekir bu konuların :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    o kamera mobeseyse eğer varya, bi zoom yapar ona emniyet, çocuk 1 gün sonra yakalanır :)))

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    -----------------------------
    o bişeymi biz bisikletleri kazan dairesine koyuyoruz arkadaşın bisikletini çalmak için kapıyı kaynak ile eritmişler içeri girip bide bisikletin zincirini kesip almışlar altı üstü bi bisiklet bu devirde 10 ytl için bile adam öldürüldüğünü hesaba kattığımızda çok garip gelmemesi gerekir bu konuların :)

hacı nasıl baglayacak kamerayı görüyor ibne + cocuk benim akrabam burası internet kafe önü nereye baglayacak eşşek mi bu

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:
    o kamera mobeseyse eğer varya, bi zoom yapar ona emniyet, çocuk 1 gün sonra yakalanır :)))
    senin dedigin fillerde oluyor bizdekiler diyor ki götürüyoruz adliyeye adamlar bizden önce cıkıyor adliyeden diyor ne kadar kanıtın olursa olsun ancak kendi imkanlarınla bulup (bulacam) alacaksın bisikleti başka alternatif yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:
    Avira bunu yazdı:

hacı nasıl baglayacak kamerayı görüyor ibne + cocuk benim akrabam burası internet kafe önü nereye baglayacak eşşek mi bu

hocam benim yazdığımı iyi okudunmu ? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    Foxxxxxx bunu yazdı:
    Avira bunu yazdı:

hocam benim yazdığımı iyi okudunmu ?  yanlış yere gitmiş neyse anlayan anladı hadi san iyi geceler

Toplam Hit: 1744 Toplam Mesaj: 10