Göz Göre Göre Sıkılmadan Nasıl Yapıyorlar Hırsızlıgı Görseliyle Birlikte Buyrun Söz Sizin
-

bu kadar basit 200 tl bisiklet
-
bağlayıversin bisikleti amk
belki kendisinindir? :D
-
bağlamadan bırakmış? su şişeni bile bırakmıcan bu devirde.
-
ohh ne güzel işmiş yarın hemen gideyim bi bmx dükkanının önüne :|
zira 2 senedir hala alamadım mereti :|
-
o bişeymi biz bisikletleri kazan dairesine koyuyoruz arkadaşın bisikletini çalmak için kapıyı kaynak ile eritmişler içeri girip bide bisikletin zincirini kesip almışlar altı üstü bi bisiklet bu devirde 10 ytl için bile adam öldürüldüğünü hesaba kattığımızda çok garip gelmemesi gerekir bu konuların :)
-
o kamera mobeseyse eğer varya, bi zoom yapar ona emniyet, çocuk 1 gün sonra yakalanır :)))
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
o bişeymi biz bisikletleri kazan dairesine koyuyoruz arkadaşın bisikletini çalmak için kapıyı kaynak ile eritmişler içeri girip bide bisikletin zincirini kesip almışlar altı üstü bi bisiklet bu devirde 10 ytl için bile adam öldürüldüğünü hesaba kattığımızda çok garip gelmemesi gerekir bu konuların :)
-----------------------------hacı nasıl baglayacak kamerayı görüyor ibne + cocuk benim akrabam burası internet kafe önü nereye baglayacak eşşek mi bu
-
stillalive bunu yazdı:
o kamera mobeseyse eğer varya, bi zoom yapar ona emniyet, çocuk 1 gün sonra yakalanır :)))
senin dedigin fillerde oluyor bizdekiler diyor ki götürüyoruz adliyeye adamlar bizden önce cıkıyor adliyeden diyor ne kadar kanıtın olursa olsun ancak kendi imkanlarınla bulup (bulacam) alacaksın bisikleti başka alternatif yok -
Foxxxxxx bunu yazdı:
Avira bunu yazdı:
-----------------------------hacı nasıl baglayacak kamerayı görüyor ibne + cocuk benim akrabam burası internet kafe önü nereye baglayacak eşşek mi bu
-----------------------------hocam benim yazdığımı iyi okudunmu ?
-
Avira bunu yazdı:
Foxxxxxx bunu yazdı:
Avira bunu yazdı:
-----------------------------hocam benim yazdığımı iyi okudunmu ? yanlış yere gitmiş neyse anlayan anladı hadi san iyi geceler