folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gözlerin Söyledikleri

Gözlerin Söyledikleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Yıllar önceydi , 

Neredeyse yaşıtım olan kuzenimle yaz zamanı deniz kenarında topla oynuyorduk , şimdi neden hatırlamak imkansız tabi

aramızda tartıştık bende topumu aldım başka yere gittim , oda hemen ardından ağlamaya başladı 

Ozamana kadar çok sayğı duyduğum dayım geldi yanımıza neden ağlıyor neden anlaşamıyorsunuz diye , bende top benim

mızıkçılık yaptı oynatmıyorum demiştim. İkimizi de yan yana koydu kuzenime sordu top senin mi ? Oda evet dedi sonra bana sordu

top senin mi ? Evet benim dedim , (ozaman neredeyse kimsede cep telefonu yok yazlık yerdeyiz etrafta telefon yok dayım da yurt dışından gelmiş tatilini 

mahvetmemizi istemiyor.) Gözlerimin içine bakın dedi , tabi rol konusunda çok mükemmel bir kabiliyeti olan kuzenim hemen ağlamayı kesti

dikleşti ve o masum mimiklerinide harekete geçirerek dayımın gözlerinin içine baktı , aynıanda dayım bana da gözlerine bakmaması istedi.

Kendimden emindim , zaten top benim haklı taraf benim  kötü taraf hiç bir şeyi ciddiye alamıyorum ve birden gülmeye başladım.

Kuzenim sanki istiklalmarşındaymış gibi ciddiyken ben daha doğru düzgün bakamıyordum bile, dayım elimden aldı topu ve kuzenime verdi

bana da bir daha yalan söyleme dedi . 

Bi an da hayat ile ilgli bütün düşündüklerim değişti , Haklıyken haksız durumuna düşmek diye birşey varmış (ilk okul ve lise de daha haklı yere çoook 

olay yaşıycaktım.) 

Hani bir söz vardır , Herşey yalan söyler ama gözler yalan söylemez diye . İnanmayın çünki gözlerin tek gösterdikleri karşı tarafın yansımasıdır.

Hayatın ne kaadar hızlı geçtiğini düşünürken aklıma gelen bir anım , hiç bir gerekliliği de yok herkeze günaydın. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bu arada son yaşadığım haksızlık , oda eksik kalmasın.

geçen sene yılbaşında tam 2010 a girerken parasını verdiğim halde barmen in birayi vermemesi , akabinde arkadaşımın bira kupasını barmen e fırlatması.

üstüne özür olarak gelen 2. bira yi da atmasından sonra geceyi sokakta geçirmemiz.

AKP ye bir not: 

AKP karşıtı ancak kendilerini (BAZI KONULARDA) taktir eden biri olarak 

dökülen yolları her ay belediye çukurları ile dolan buyerde (Bodrum DP) yeni açılan AKP binası. 

adamlar yapıyor arkadaş denecek cinsten . şehrimi terkedeyim ülkeyimi napayım bilemedim.

bazen diyorum unutamadıklarım diye kitap yazayım ? edebiyatım düşük akıcı yazamıyorum . yazsam kim alır okur bedava dağıtsam üstüne para vermem gerekir belki..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    dayına anlattın mı bu olayı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:
    -----------------------------
    dayına anlattın mı bu olayı
    -----------------------------

anlatmadım hoca aradan çok zaman geçti hiç unutamadıklarımdan biri sadece 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    ben olsam anlatırdım kusura bakma unutamadım içim rahat etmiyo o gün incittin beni sandığın gibi dilmiş herşey derdim ya da koy gitsin aq ne bilir derdim ortaokulda bana tokat atan öğretmenle karşılaşmak için dua ediyorum haşat etcem ipneyi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

way anasını way anasını sayın seyirciler :)

Break Dance Bboy MaxeL
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    öyle deme böyle böyle azıyolar 7 tokat attı sırf kravat yok diye üstelik o gün en uslusu bendim belki sınıfın kravatımı muzip bi arkadaş çektikten sonra yapması için birine vermiştim ki yerime oturdum o sıra sınıfa girdi sınıfta gürültü kıyamet neyse herkes yerine oturdu tabi sen dedi gel buraya nerde kravatın 3 tokat attı hocam şurda işte bıdı bıdı demeye kalmadan gel daha bitmedi dedi aq işte o an neyden bilmiyorum (telaş ve tırsma büyük ihtimal) + 4 daha abana abana canım çok yanmamıştı ama haksızlık yapmıştı neyse derdimizi anlatamıyoduk da zaten anlatsam onla kapanıcaktı belki. olmazdı zaten öyle işte onun için böyle
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Hani bir söz vardır , Herşey yalan söyler ama gözler yalan söylemez diye . İnanmayın çünki gözlerin tek gösterdikleri karşı tarafın yansımasıdır.

tahref156 : 

Şu söz herşeyi anlatıyor zaten söz fenaymış ...

🥒
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

konu açılmışken bende uğradığım bi haksızlığı anlatayım;

ilkokulda böyle gözde çocuklar olur ya,çalışkan olmasının dışında farklı bi ışığı vardır,bende öleydim işte :D sınıf arkadaşlarım benim kıskanmazdı ama başka sınıftaki erkekler çok kıskanırdı.sanırım ilkokul 3. sınıftı.tenefüsten sonra sınıfa bi kız girdi.benim kızı hırpaladığımı söyledi.o zaman ki hocamızda manyağın tekiydi,hatta öğrencisinin kulağını çekerek kulağını şekilden şekile soktuğu için gazeteye falan çıkmıştı.her neyse kız şikayt ettikten sonra hocam bana sordu doğrumu diye.herhalde hayatım boyunca uğradığım ilk büyük iftira olduğu için nutkum tutuldu,sonra hocam beni şikayet eden kızın sınıfına götürdü,sınıfa girdiğim anda gülen suratları görünce kimin oyunu olduğunu anladım.o sınıfın içinde herkesin önünde tokat attı bana hocam onurumu kırmak için ama benim adım onur zaten :D sonra o çocukları tek tek sıkıştırıp hocama gerçeği söylemeleri için baskı yaptım.çok uzun sürdü her gün sıkıştırıyodum ama sonuca ulaştım.hocam gerçeği anlayınca haftalar sonra benden özür diledi.belki de bu olay benim şuan ki yırtıcı tuttuğunu koparan pes etmeyen kişiliğimi şekillendirdi.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
Toplam Hit: 999 Toplam Mesaj: 9