Gözlük Kullananlar (Bilgisi Olanlar)
-
Senelerdir aklımda şu dinlendirici gözlük olayı bilgisayar başında takmak için en azından ama bildiğim kadarıyla dinlendirici gözlük diye birşey yok. Görmemde herhangi bir problem yok ama son zamanlarda kullandıgım ılaclardan oturu gerek bılgısayar monıtoru gerekse telefondan gelen ısık gozumu asırı derecede yoruyor evde karanlıkta oturuyorum fakat karanlıkta telefon yada pc kullanınca daha cok gozum yoruluyor.Odanın ısıgında bıle gozum yorulmaya basladı.
Bu konudan burdakı herkes yararlanabılır dıye dusunuyorum sonucta buradakı herkes zamanının onemlı bır kısmını bılgısayar basında gecırıyor. Gozun yorulmasını veya saglıgının bozulmasını engelleyecek kıtap okurken bılgısayar kullanırken takılması yararlı olan gozluk modellerı, özellikleri hakkında bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorum :)
-
hocam en güzeli bi göz doktoruna gidip makinaya girmek bende senin gibi sorun yaşadığımda ki ben bi süreden sonra öss zamanında kitaptaki soruları göremiyodum doktora gittim gözlerim 0.75 olmuştu ne zaman gözlerim ağrısa gözlüğü taktım iyi mi geldi noldu bilmiyorum ama düştü yeniden derecesi
ağrıdığında bana iyi geliyodu belki sana damla da yeterli olur göz bu şakaya da gelmez en iyisi bir doktora gitmen