Gözlük Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Her ne kadar sevmesemde numaralı gözlük kullanıyorum, miyop ve astigmat var. 

Sıcağa dayanıklı rahatsız etmeyen burundan düşmeyen bir çerçeve önerisine ihtiyacım var, koca kafalıyım. :)

Ayrıca camı yaptırırken özellik olarak neleri önerirsiniz,şuan sadece antireflektif var

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ben gittiğimde en ucuz çerçevelerden alıyorum sgknın karşıladığı 50-100 liralık olanlar vardı tabii halâ o fiyata mümkünse. cam seçerken de en pahalısı değil ama en ucuzu da değil, bir kaç gözlükçü gezip üzmeyecek iyi bir cam tercih ediyorum

ilk gözlük alışımda hiç unutmam 10larca sikko gözlük 500 liradan başlıyordu çerçeveleri beğenemedim sgk bunun ne kadarını karşılıyor dedim 35 lira dedi güldüm o fiyata gözlük mü var sanki dedim. var dedi bi çekmece açtı 35 liralık çerçeveler. çok güzel bi model denk geldi aldım dandik bekledim ama kaç sene götürdü :d

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

@vanhelsink

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

camları çizilmez, mavi ışığa duyarlı ve lambaya doğru tuttuğunuzda gökkuşağı renk değiştiren nikon marka bakmanızı tavsiye ederim. Diğer camlarda sildiğinizde kılcal çizik izleri kalıyor. Nikonda öyle bir durum yok. Mendiva marka gözlük temizleme mendili ile gözlük camlarınızı silebilirsiniz :) çerçeyi size bırakıyorum tavsiyem çerçevesiz alın sanki gözünüzde gözlük yokmuş gibi his verir.

essan tarafından 11/Haz/22 02:56 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

ben gittiğimde en ucuz çerçevelerden alıyorum sgknın karşıladığı 50-100 liralık olanlar vardı tabii halâ o fiyata mümkünse. cam seçerken de en pahalısı değil ama en ucuzu da değil, bir kaç gözlükçü gezip üzmeyecek iyi bir cam tercih ediyorum

ilk gözlük alışımda hiç unutmam 10larca sikko gözlük 500 liradan başlıyordu çerçeveleri beğenemedim sgk bunun ne kadarını karşılıyor dedim 35 lira dedi güldüm o fiyata gözlük mü var sanki dedim. var dedi bi çekmece açtı 35 liralık çerçeveler. çok güzel bi model denk geldi aldım dandik bekledim ama kaç sene götürdü :d

35 liralık gözlüğü duyunca bende şaşırdım, göz bu şakaya gelmez. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı

camları çizilmez, mavi ışığa duyarlı ve lambaya doğru tuttuğunuzda gökkuşağı renk değiştiren nikon marka bakmanızı tavsiye ederim. Diğer camlarda sildiğinizde kılcal çizik izleri kalıyor. Nikonda öyle bir durum yok. Mendiva marka gözlük temizleme mendili ile gözlük camlarınızı silebilirsiniz :) çerçeyi size bırakıyorum tavsiyem çerçevesiz alın sanki gözünüzde gözlük yokmuş gibi his verir.

Teşekkür ederim 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

https://www.hizliresim.com/3f3o66p

Şöyle çerçeve kullanıyorum, hoplayıp zıplasam ve terlesem en fazla yarım santim düşme yapıyor. İlk başlarda çerçeve kalın gelebilir lakin sonraları alışıyorsun. Gerçi 3 yıl oldu biraz şahkülü kaymış ama memnunum :)) cam için ise arkadaş söylemiş ondan şaşma.. 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    yanak bunu yazdı

https://www.hizliresim.com/3f3o66p

Şöyle çerçeve kullanıyorum, hoplayıp zıplasam ve terlesem en fazla yarım santim düşme yapıyor. İlk başlarda çerçeve kalın gelebilir lakin sonraları alışıyorsun. Gerçi 3 yıl oldu biraz şahkülü kaymış ama memnunum :)) cam için ise arkadaş söylemiş ondan şaşma.. 

İlk iki gözlüğümün çerçevesi bu şekilde idi, şuan li büyük camlı entel tarzlı kafa büyük olduğu için senin çerçeve tarzları ufak geliyor:(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Lens kullanıyorum 15 yıldır, çok da memnunum. Lens alternatifini düşünmeni öneririm.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

Antalya meydandan burda bir optikçi vardı. 

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

Lens kullanabilirsen çerçeveymiş, cammış diğer sıkıntılarmış uğraşmazsın, ama yok ben lens kullanamıyorum dersen de gözlüğünü hafif olanlardan seçmeye bak.

Ben Vogue ve Osse kullanıyorum. Osse’de şöyle bir sıkıntı yaşadım. Sıcaktan terleyip cildime değen yerlerin alaşımları açılmış. Şikayette bulundum yenisini göndericez dediler. Aynı model olmadığı için başka bir çerçeveyle değişim yapmamı istediler sonrasında. Vogue yi ondan daha uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım açıkçası :)

Darkparadise tarafından 11/Haz/22 20:31 tarihinde düzenlenmiştir

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
Toplam Hit: 931 Toplam Mesaj: 11
gözlük