Gözlük Önerisi
-
Her ne kadar sevmesemde numaralı gözlük kullanıyorum, miyop ve astigmat var.
Sıcağa dayanıklı rahatsız etmeyen burundan düşmeyen bir çerçeve önerisine ihtiyacım var, koca kafalıyım. :)
Ayrıca camı yaptırırken özellik olarak neleri önerirsiniz,şuan sadece antireflektif var
-
ben gittiğimde en ucuz çerçevelerden alıyorum sgknın karşıladığı 50-100 liralık olanlar vardı tabii halâ o fiyata mümkünse. cam seçerken de en pahalısı değil ama en ucuzu da değil, bir kaç gözlükçü gezip üzmeyecek iyi bir cam tercih ediyorum
ilk gözlük alışımda hiç unutmam 10larca sikko gözlük 500 liradan başlıyordu çerçeveleri beğenemedim sgk bunun ne kadarını karşılıyor dedim 35 lira dedi güldüm o fiyata gözlük mü var sanki dedim. var dedi bi çekmece açtı 35 liralık çerçeveler. çok güzel bi model denk geldi aldım dandik bekledim ama kaç sene götürdü :d
-
@vanhelsink
-
camları çizilmez, mavi ışığa duyarlı ve lambaya doğru tuttuğunuzda gökkuşağı renk değiştiren nikon marka bakmanızı tavsiye ederim. Diğer camlarda sildiğinizde kılcal çizik izleri kalıyor. Nikonda öyle bir durum yok. Mendiva marka gözlük temizleme mendili ile gözlük camlarınızı silebilirsiniz :) çerçeyi size bırakıyorum tavsiyem çerçevesiz alın sanki gözünüzde gözlük yokmuş gibi his verir.
-
noname bunu yazdı
ben gittiğimde en ucuz çerçevelerden alıyorum sgknın karşıladığı 50-100 liralık olanlar vardı tabii halâ o fiyata mümkünse. cam seçerken de en pahalısı değil ama en ucuzu da değil, bir kaç gözlükçü gezip üzmeyecek iyi bir cam tercih ediyorum
ilk gözlük alışımda hiç unutmam 10larca sikko gözlük 500 liradan başlıyordu çerçeveleri beğenemedim sgk bunun ne kadarını karşılıyor dedim 35 lira dedi güldüm o fiyata gözlük mü var sanki dedim. var dedi bi çekmece açtı 35 liralık çerçeveler. çok güzel bi model denk geldi aldım dandik bekledim ama kaç sene götürdü :d
35 liralık gözlüğü duyunca bende şaşırdım, göz bu şakaya gelmez.
-
essan bunu yazdı
camları çizilmez, mavi ışığa duyarlı ve lambaya doğru tuttuğunuzda gökkuşağı renk değiştiren nikon marka bakmanızı tavsiye ederim. Diğer camlarda sildiğinizde kılcal çizik izleri kalıyor. Nikonda öyle bir durum yok. Mendiva marka gözlük temizleme mendili ile gözlük camlarınızı silebilirsiniz :) çerçeyi size bırakıyorum tavsiyem çerçevesiz alın sanki gözünüzde gözlük yokmuş gibi his verir.
Teşekkür ederim
-
https://www.hizliresim.com/3f3o66p
Şöyle çerçeve kullanıyorum, hoplayıp zıplasam ve terlesem en fazla yarım santim düşme yapıyor. İlk başlarda çerçeve kalın gelebilir lakin sonraları alışıyorsun. Gerçi 3 yıl oldu biraz şahkülü kaymış ama memnunum :)) cam için ise arkadaş söylemiş ondan şaşma..
-
yanak bunu yazdı
https://www.hizliresim.com/3f3o66p
Şöyle çerçeve kullanıyorum, hoplayıp zıplasam ve terlesem en fazla yarım santim düşme yapıyor. İlk başlarda çerçeve kalın gelebilir lakin sonraları alışıyorsun. Gerçi 3 yıl oldu biraz şahkülü kaymış ama memnunum :)) cam için ise arkadaş söylemiş ondan şaşma..
İlk iki gözlüğümün çerçevesi bu şekilde idi, şuan li büyük camlı entel tarzlı kafa büyük olduğu için senin çerçeve tarzları ufak geliyor:(
-
Lens kullanıyorum 15 yıldır, çok da memnunum. Lens alternatifini düşünmeni öneririm.
-
Antalya meydandan burda bir optikçi vardı.
-
Lens kullanabilirsen çerçeveymiş, cammış diğer sıkıntılarmış uğraşmazsın, ama yok ben lens kullanamıyorum dersen de gözlüğünü hafif olanlardan seçmeye bak.
Ben Vogue ve Osse kullanıyorum. Osse’de şöyle bir sıkıntı yaşadım. Sıcaktan terleyip cildime değen yerlerin alaşımları açılmış. Şikayette bulundum yenisini göndericez dediler. Aynı model olmadığı için başka bir çerçeveyle değişim yapmamı istediler sonrasında. Vogue yi ondan daha uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım açıkçası :)