Gprs İle Pcden Net Bağlantısı???
-
Bende 3510i telefon var.bunun gprs bağlantısını kullanarak pcden nete bağlanmak istiyorum.telefonu pcye nasıl bağlayacağım?pcde bağlantıyı nasıl sağlayacağım?hangi gsm operatörü daha ucuz gprs sağlar?hızı iyi midir?normal telekomdan dial-upla bağlantıya göre ucuz mu?
bunları bir anlatsanız çok iyi olacak -
slm ben motorola c336 telefonu kullanarak gprsden bağlanıyorum.Önceden şişkin faturalar ödüyordum ama şimdi telsimin hizmetinden yararlanıp ayda sadece 4 milyon 800tl fatura ve 24 saat sınırsız internete giriyorum gerçi ağır diğer dial_up bağlantısı gibi hızlı değil ama naparsın
GPRS den yararlanmak için ilk önce telin usb kablosu ve tanıtım cd si gerekiyor pc ye tanıt ve telsimin gprs yi açtır ve sınırsız nette ucuz gez.
Valla ben ağır olmasına rağman mamnunum -
Bu telefonu pcye bağlayacak olan usb kablosunu ve tanıtım cdsini nereden bulabilirim?
-
telin tanıtım cd si ve usb kablosunu tel satış mağazalarından bulabilirsin ve pc mağazalarındanda bak satan var hadi kolay gelsin aklına takılan olursa yazzzz -
Benim 3510i"nin kutusundan bir tanıtım cdsi çıkmadı.Ama dediğin şekilde tel. satan mağazalardan bulurum.Yardımların için saol.
-
chapkin hoca şansın yokmuş
3510 ve 3510i nin dahili modemi olmadığından pc ye bağlanamıyor.gprs yalnızca wapta kullanılıyor.sadece melodi grafik için kabloları var.bu da nokia nın bi acayipliği -
Tuh be o kadar da heveslenmiştim.Neyse ne yapalım yine dail-uptan faturalar
Toplam Hit: 2185 Toplam Mesaj: 7