GPS Destekli Telefon Önerisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Asus P535 kullanıyorum. Windows mobile 6.0 var ve GPS i güzel çalışıyor.

Bir tanıdığa da GPS li telefon seçicez fakat eleman fazla teknolojik değil ve windows mobile biraz zor gelebilir.

GPS antene sahip kullanımı kolay bir telefon önerebilirmisiniz? Dokunmatik ne önerirsiniz? dokunmatik olmayan ne önerirsiniz?

Iphone güzel fakat GPSi çok gelişmiş değil, internetten çalışıyor 3d görünümü yok sağa sola dön demiyor diye beğenmedim.

Ne önerirsiniz?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/nokia-6210-navigator-1-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok6210n

http://www.hepsiburada.com/sony-ericsson-c702-1-gb-hafiza-karti-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceperickc702

bunları bi incele istersen hocam.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    Sony Ericsson W960 i derim şeyhim

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

Nokia 6220 classic çok güzel bir telefon yeni çıktı fiyatıda ucuz sayılır 600 civarında,5 megapiksel carl zeiss kamerası var dehşet bişeye benziyo almanızo tavsiye ederim

ancak tek eksiği wireless'i olmaması deniyo

Edit:Şeyhimiz sormuş lan düzgün yazalım bari

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

hocam ben samsung i780 kullanıorm gps i gayet güzel route 66 yazılımı hediye geliyor.

yalnız her gps gibi evde mlsf çekmiyor.bir de gps e bağlıyken şarj max. 2-3 saat gidiyor.yalnız telefonla birlikte yedek batarya verdikleri için o sorunda ortadan kalkıyor.gps bağlı değilken ise mobil telefonlara pek uymayacak kadar çok şarjı gidiyor :) 1 hafta falan gider yani...

arkadaşın sırf gps kullanacaksa HTC leri öneririm.arkadaşta bi model vardı eskişehir - izmir yani bi 6-7 saat gidiyor.

şimdi arkadaş askerden gelmiş ona gidiyorum döndüğümde akşam 23:00 gibi msn den sana yazar ayrıntıları anlatırım. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    Naaptın abi neye karar verdin??ya da bi karar verdin mi?

Yapay zeka, zeka değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    n95 8gb.

ben kullanıyorum gayet memnunum. telefonumda Garmin gps,  Google earth gps, nokia maps gps olmak üzere 3 tane gps var.

Adsense Gelirli Siteler
Toplam Hit: 1918 Toplam Mesaj: 7