Gps Hakkinda
-
Merhaba Murit kardesler. bi GPS aldim lakin daha once hic kullanmadim bu veleti. bi hafiza kart yeri var neye yariyor bu acaba? birde turkce dil bulamadim bunda turkce dil ekliyebilirmiyim Markasi Takara GP34 bu markasi
-
müzik ve foto için genelde hafıza kartları, türkçe dil desteği de bildiğim kadarıyla oluyor ama senin gps inde bu güncellemeler var mı bilmiyorum yada yüklenebiliyor mu. bende bir gps var, içindeki herşeyi silip haritaları falan istediğin gps programını kurabiliyorsun, igo 8 falan tarzı ama bana çok zahmetli ve sıkıcı geldiği için uğraşmadım, eskidi zaten, piranha falan düşünüyorum onlar daha kullanışlı gibi geliyor bana, arkadaşımda görmüştüm oradan biliyorum bende..
-
tr dil desteği http://www.pixmania.ie/ie/uk/7984783/art/takara/gp34-gps-for-europe.html bu linke yok gözüküyor ama herhangi güncellemesi vs de çıkmış olabilir.
-
bilginiz icin cok tesekkurler bencede yok gibi Belcikada satildigi icin galiba yakin ulkelerin dilleri var
-
o ne bicim marka öyle takara gps 34 :D kareş tam web sayfası var mı bakalım nasıl bişey ona göre tr harita ve voice bulabilirsin
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------o ne bicim marka öyle takara gps 34 :D kareş tam web sayfası var mı bakalım nasıl bişey ona göre tr harita ve voice bulabilirsin
-----------------------------baktim hocam bulamadim :'(
-
elle haritasını güncellersin dilide hal edersin biraz bilgisayar bilgin varsa araştır nette açıklamaları var
-
hocam Eyvl guzel konustunuz Biraz bilgim var bilgisayar konusunda hatta teknik servisim vardi bir zamanlar belki anlarimdir biraz bilgi sahibiyimdir bilmiyorumda. bu GPS nin turkce dilinide bulamadim nedense. galiba firmasi uretmemis :))
-
gps dediğin navigasyon değilmi?
şimdi bazıları navigasyona gps diyorda onu bir bilelim?