Gps Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

Merhaba Murit kardesler.  bi GPS aldim lakin daha once hic kullanmadim bu veleti. bi hafiza kart yeri var neye yariyor bu acaba? birde turkce dil bulamadim bunda turkce dil ekliyebilirmiyim Markasi  Takara GP34 bu markasi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

müzik ve foto için genelde hafıza kartları, türkçe dil desteği de bildiğim kadarıyla oluyor ama senin gps inde bu güncellemeler var mı bilmiyorum yada yüklenebiliyor mu. bende bir gps var, içindeki herşeyi silip haritaları falan istediğin gps programını kurabiliyorsun, igo 8 falan tarzı ama bana çok zahmetli ve sıkıcı geldiği için uğraşmadım, eskidi zaten, piranha falan düşünüyorum onlar daha kullanışlı gibi geliyor bana, arkadaşımda görmüştüm oradan biliyorum bende..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

tr dil desteği http://www.pixmania.ie/ie/uk/7984783/art/takara/gp34-gps-for-europe.html bu linke yok gözüküyor ama herhangi güncellemesi vs de çıkmış olabilir.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

bilginiz icin cok tesekkurler bencede yok gibi Belcikada satildigi icin galiba yakin ulkelerin dilleri var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o ne bicim marka öyle takara gps 34 :D kareş tam web sayfası var mı bakalım nasıl bişey ona göre tr harita ve voice bulabilirsin

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

o ne bicim marka öyle takara gps 34 :D kareş tam web sayfası var mı bakalım nasıl bişey ona göre tr harita ve voice bulabilirsin

-----------------------------

baktim hocam bulamadim :'(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

elle haritasını güncellersin dilide hal edersin biraz bilgisayar bilgin varsa araştır nette açıklamaları var

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

hocam Eyvl guzel konustunuz Biraz bilgim var bilgisayar konusunda hatta teknik servisim vardi bir zamanlar belki anlarimdir biraz bilgi sahibiyimdir bilmiyorumda. bu GPS nin turkce dilinide bulamadim nedense. galiba firmasi uretmemis :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

gps dediğin navigasyon değilmi?

şimdi bazıları navigasyona gps diyorda onu bir bilelim?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1292 Toplam Mesaj: 9