Grafik Tablet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben bi grafik tablet almak istiyorum, alma amacım amatör çizim; insan figürleri, agaç, böcek, çiçek, manzara, anime karakterleri v.b. Internette araştırma yaptım, gittigiyora fln baktım a3, a4, a5, a6 modelleri var ama a6 çok küçük gibi geldi, yinede herkes a5 yada a6 önerdi bana, marka olarakta uc-logic önerdiler.

Şimdi merak ettigim ben bu grafik tableti alınca laptopuma baglayıp grafik tablete çizdigim şeyler laptoptamı gözükücek yoksa ben o tableti bilgisayar gibimi kullanıcam çizdiklerim o tabletlemi sınırlı kalıcak ? Eğer öyleyse a6 ile ismimi zor yazarım :P

Beni bu konuda bilgilendirebilicek birisi varsa çok memnun olurum...

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

wacom grafık tablet nette bı arastır.'2. el fılan bul baslangıc ıcın cok kalıtelı bı sey alma yuz lıraya kadar bı urun al yeter.İstersen çin malı dealextreme de var da

kac gun dayanır bılemem

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Mausu kalem gibi kullanmak gibi bir şey...

Alışman biraz zaman alır...

A3 alırsan şimdilik yeter... 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

hacı merak ettigim şey ben bu tablet pcyi bilgisayara baglayıp üstüne çizdigim şeyler ekranamı aktarıyor yane bi o tablet pcyi laptoptaki pad gibimi kullanıyoruz yksa grafik  tabletin kendiside bir bilgisayar mı herşeyi onun üzerindenmi yapıyoruz eger böyleyse a4 anca keser yane :/

bide a3 baya büyük olmazmı a5 demek istedin sanırsam hep karşıyıo bu ikisi :D

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

çizdiğini pcye aktarabiliyorsun ILLUSTRATOR'A aktarılıyor sanırsam..

http://www.grafiktablet.com/tablet-nceleme/wacom-intous3-a4-usb-tablet-ptz-930g

bu linkteki tablet baya kalitelidir.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

fazla bir bilgim yok ama gördüğüm kadarıyla, photoshop, corel draw gibi grafik programlarıyla çizim yapıyorsun. mouse yerine tableti kullanıyorsun bir bakıma. çoğu efect uzmanı, matte painting gibi çalışanların önünde en 2 tane grafik tableti olur. bunlarla çalışırlar.

boş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

@allatura

''..yinede herkes a5 yada a6 önerdi bana, marka olarakta uc-logic önerdiler.'' 

demiş ya he konu varken bende burda sorim ben de çizimim iyi diye düşünüyorum ve almaya karar verdim böle bişey ama FİYATLAR ve MARKA nedir neyin nesidir bilen anlayan bi düsüncesini alalım.... :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kemaly
    kemaly's avatar
    Erkek

İyi..   

kimse aklımı bulandırmadan aldım beğendiğimi :) 

Toplam Hit: 1298 Toplam Mesaj: 8