folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Grafik Tablet Almayı Düşünüyorum

Grafik Tablet Almayı Düşünüyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Müridler bizim ufaklığın grafik çalışmları var kağıt üzerinde uğraşıyor çizgi film karakterlerini bakarak çok iyi çiziyor gecen nette görmüş 

grafik tableti almamı istedi bende size soruyim dedim kullanan varmı ne önerirsiniz.Benim nette buldugum aşağıdadır satıcıyla irtabata geçtim pazarlık yapmaya çalışıyorum. :)

Bütcem maksimum 100 tl dir.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/uc-logic-lapazz-funpad-fp640-grafik-tablet-69117493

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Oradan alacağına çok daha güvenilir

http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/grafik-tablet/uc-logic-lapazz-funpad-fp640-1024-basinc-hassasiyetli-2540lpi-a6-grafik-tablet.html

teknobiyotikten al bence.

Edit: Teknobiyotik in gittigidiyor hesabıda mı varmış ? İlginç :/ Bence yine de teknobiyotik.com adresi üzerinden %10 indirimli Worldcard 9, Bonus 12, Axess 12 taksit, Tüm kartlar tek çekim, Havale, EFT, PTT Posta Çeki  88.91 TL ye taksitli olarak al hem de 12 taksit filan diyor hacı o fiyata :)

SpArK tarafından 10/Ara/12 21:23 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı

Oradan alacağına çok daha güvenilir

http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/grafik-tablet/uc-logic-lapazz-funpad-fp640-1024-basinc-hassasiyetli-2540lpi-a6-grafik-tablet.html

teknobiyotikten al bence.

Edit: Teknobiyotik in gittigidiyor hesabıda mı varmış ? İlginç :/ Bence yine de teknobiyotik.com adresi üzerinden %10 indirimli Worldcard 9, Bonus 12, Axess 12 taksit, Tüm kartlar tek çekim, Havale, EFT, PTT Posta Çeki  88.91 TL ye taksitli olarak al hem de 12 taksit filan diyor hacı o fiyata :)

Hocam bildigim kullandıgım bir site varken gerek yok 5-10 tl için risk almaya yine de sağol

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Peki müridler bu nasıl hepsiburada da 14 yorum var herkes memnun ama bilemedim ilk verdiğim linkteki biraz çocuksu gibi geldi ama bu biraz daha profesyonel gibi duruyor

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd46895&categoryId=217

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

100 liraya aldığınla çizemez hocam bende var ben sana söylim ben alışana kadar kaç defa çizmekten vaz geçtim..

hatta normal çizdiğim karikatürleri hala çizemiyorum boyamak zaten çok çok ayrı bir zor normal ele göre.. yani alacaksan

1-2milyarlık sağlam olanlardan alacaksın ki düz ekrana çizer gibi çizesin..  yoksa ekrana bakıp ordan çizmek çok zor iş

söylimde sonra alıp bi kenara atmasın :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

hocam zamanında carrefourda 25 liraya trust tablet görüp almıştım.sonra nete baktım 150 lira falandı direk sattım 100 liraya.

daha sonra hiç görmedim carrefourda falan öyle bişey ama bak istersen son kalan ürünleri falan çok ucuza verebiliyolar

ve umarım beyinsizin teki gelip konuyu tablet pc. konusuna çevirmez

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

100 liraya aldığınla çizemez hocam bende var ben sana söylim ben alışana kadar kaç defa çizmekten vaz geçtim..

hatta normal çizdiğim karikatürleri hala çizemiyorum boyamak zaten çok çok ayrı bir zor normal ele göre.. yani alacaksan

1-2milyarlık sağlam olanlardan alacaksın ki düz ekrana çizer gibi çizesin..  yoksa ekrana bakıp ordan çizmek çok zor iş

söylimde sonra alıp bi kenara atmasın :)

Hocam yok kararlıyım başara bilcegimi düşünüyorum kullanıma konıusunda :) İnan bizim ufaklığa alıyorum ama ben en başta kullanıcam bazen hissediyorum mause nin yetersizliğini ondan dolayı ....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

hocam zamanında carrefourda 25 liraya trust tablet görüp almıştım.sonra nete baktım 150 lira falandı direk sattım 100 liraya.

daha sonra hiç görmedim carrefourda falan öyle bişey ama bak istersen son kalan ürünleri falan çok ucuza verebiliyolar

ve umarım beyinsizin teki gelip konuyu tablet pc. konusuna çevirmez

Çevremde öyle bulmadım hatta ucuz olsun diye teknosadan alayım dedim ucuz derken tekno kart mı ne varmış onda 25 tl filan birkmiş onunla alıyım dedim ama bulamadım.Aynen biri konuyu tablet pc sanarak baltalamaz inş. :P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hocam almışken ufak bile olsa biraz kaliteli bir şey alsan daha bir iyi olur sanki, bir de küçük çocukmuş iki günde elinde kalmasın üzülmesin.. Fiyat olarak sıkıntı olmayacaksa Wacom al derim ben, uzun kullanır çizdiğini sever..

izzmarit tarafından 11/Ara/12 09:04 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    100 lira grafik tablet alma parana yazık kagıt kalem al daha mantıklı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mettoman bunu yazdı
    100 lira grafik tablet alma parana yazık kagıt kalem al daha mantıklı

+1 alabiliyorsan wacom al, bunlarla bişey çizemezsin.

Toplam Hit: 1163 Toplam Mesaj: 11