Grafik Tablet Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacılar bilenlerden cevap bekliyorum acil

ride or die..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Up 

banneduser tarafından 06/Oca/14 15:21 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

470 k kullanıyorum. vatandan aldım gayet memnunum. sanırım 470s le arasındaki fark birinin kablosuz olması. 

470 k nın kablosuz aygıt takma yeri var ama aparatı daha sonra alman gerekiyo fiyatı konusunda bir fikrim yok. almışken kablosuz alman daha iyidir tabi. sınırları kaldırıyo başarılı olsa gerek. bende aparatı almayı düşünüyorum.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    AntiSeptiK bunu yazdı

470 k kullanıyorum. vatandan aldım gayet memnunum. sanırım 470s le arasındaki fark birinin kablosuz olması. 

470 k nın kablosuz aygıt takma yeri var ama aparatı daha sonra alman gerekiyo fiyatı konusunda bir fikrim yok. almışken kablosuz alman daha iyidir tabi. sınırları kaldırıyo başarılı olsa gerek. bende aparatı almayı düşünüyorum.

Pehi hocam 480 s nasıldır sizce, herhangi bi farkı olabilir mi? 

Birde hocam bi tavsiye eden kablosuzu tavsiye etmemişti. Sağlam bağlantı kurarsan sıkıntı çekmezsin demişti.

ride or die..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı
    AntiSeptiK bunu yazdı

Birde hocam bi tavsiye eden kablosuzu tavsiye etmemişti. Sağlam bağlantı kurarsan sıkıntı çekmezsin demişti.

Kablosuz gecikme yaparmı sıkıntı olurmu açıkcası bilemiyorum ama sanmıyorum. ben öğrenciyim o yüzden fiyat performans bakımından bu alete yöneldim. ürün gerçekten beklentimin de üstünde çıktı. gayet başarılı o yüzden upgrade edeyim kablosuz takılayım uzun ömürlü olsun biraz da rahatlık olsun diye istiyorum şuan.

480s sanırım biraz daha profesyonel ve hassasiyet yönünden daha iyi gibi. ayrıca tasarım olarak da çok çok iyi duruyor.

yeni tamamen senin kullanım alanına ve beklediğin konfora bağlı diyebilirim.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    AntiSeptiK bunu yazdı
    banneduser bunu yazdı
    AntiSeptiK bunu yazdı

Kablosuz gecikme yaparmı sıkıntı olurmu açıkcası bilemiyorum ama sanmıyorum. ben öğrenciyim o yüzden fiyat performans bakımından bu alete yöneldim. ürün gerçekten beklentimin de üstünde çıktı. gayet başarılı o yüzden upgrade edeyim kablosuz takılayım uzun ömürlü olsun biraz da rahatlık olsun diye istiyorum şuan.

480s sanırım biraz daha profesyonel ve hassasiyet yönünden daha iyi gibi. ayrıca tasarım olarak da çok çok iyi duruyor.

yeni tamamen senin kullanım alanına ve beklediğin konfora bağlı diyebilirim.

Hocam bi bakiniyoerdum da 480s kablosu değil hethalde. O kadar geliştirmişler bi kablosuzu dışardan alın diyolar.

Wireless ilave aksesuar ile kablosuz çalışabilir (ACK-40401-N)

http://www.sanalmarketim.com/wacom-cth480senes-intuos-pen-touch-small-kucuk-boy-grafik-tablet/p_51524/

ride or die..
Toplam Hit: 1035 Toplam Mesaj: 8