Grafik Tableti???
-
grafik tableti almayı dusnuyorum cevremde kullanan birisi filan olmadıgı için hangi marka ve modeli tercih ediyim bilmiyorum
kullanan varsa tavsiye edebilecegi marka/model fiyat/performans??? olarak yardımcı olursa ii olur
-
eğer paran varsa 900-1000 ytl gibi wacom intous 3 a4 alabilirsin, çok iyi ve profesyonel bir alettir, ama yok ben 200-300 ytl lik bi ürün arıyorum dersen şuan bende olan us-logic a4 professional den alabilirsin, gayet kaliteli bir alet, bu cihazı baya araştırdım ve fiyat performans olarak en çok tavsiye edebilinecek ürün bu, ama daha ucuzunu arıyorsan alıcağın alettler basit şeyler olucaktır ver bence iş görücek aletler olmayakatır, menhattan ve trust ın 30-40$ a bile aletleri var fakat hem kullanım alanı ufak hemde iş görebiliceğini düşünmediğim cihazlar karar senin ...
-
profesyonel işler yapmıcagım için a4 almayı dusunmuyorum suanda a5 en uygunu gibi gorunuo bana uc logic veya wacom almayı dusunuyorum wacom pahalı ama teknik destek olarak daha ii - uclogicse hem ucuz hemde kaliteli mallar satıyo ama 1yıldır tr de satılıyo fazla yaygn deil bir sorun cıktıgında ugrasmak istemiyorum
Toplam Hit: 841 Toplam Mesaj: 3